Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики області долучаються до акції Ощадбанку "Просто зроби це!"_0

Енергетики області долучаються до акції Ощадбанку "Просто зроби це!"

22 вересня 2014

Для забезпечення перемоги у терористичній війні, що триває на Сході нашої держави, підтримки її сучасних Збройних Сил, допомоги постраждалим та відновлення миру Державний ощадний банк України ще наприкінці травня поточного року започаткував масштабну патріотичну акцію “Просто зроби це!” Вона полягає у зборі коштів з продажу казначейських зобов’язань «Військові» серії В номінальною вартістю 1000 гривень. Продаж казначейських зобов’язань здійснюється в 2240 установах АТ «Ощадбанк» по всій території України.

За час акції небайдужі українці вже придбали казначейських облігацій «Військові» на суму більш ніж 64 млн. грн. Серед них і працівники ПАТ “Вінницяобленерго”. Одними з перших долучилися до акції генеральний директор Товариства Андрій Поліщук та начальник відділу балансів та нормування ТВЕ підрозділу комерційної діяльності Товариства Олександр Глоба.

– Працівники Товариства завжди були і залишаться патріотами України. Ми не можемо стояти осторонь, коли у нашому спільному домі біда. Тож, якщо існують надійні способи сприяння обороноздатності нашої держави і допомоги військовим у такий складний для українців час, то треба тим, вважаю, користатися. Дійсно, я придбав "військові облігації". Кошти від них, переконаний, врятують не одне життя українського солдата. Крім того, з придбанням в Ощадбанку казначейських зобов’язань «Військові» держава ще гарантує дохід за цими цінними паперами 7% річних і повернення вкладених коштів через 2 роки, - сказав Андрій Поліщук.

Також працівники ПАТ “Вінницяобленерго” долучилися до благодійної акції “Купи картину-допоможи армії”, яку організували вінницькі художники. Виставка пожертвованих митцями робіт нині триває у вінницькому Скай-парку (перший поверх, вул. Соборна). Там можна побачити і три роботи інженера ВТС Лариси Чумакової. А інженер ВТС Катерина Драко вже придбала на благочинній виставці дві картини. Кошти від продажу робіт вінницьких художників організатори планують спрямувати на придбання вітчизняним бійцям необхідної захисної амуніції, приладів нічного бачення, кровоспинних препаратів, теплого одягу.

Довідка: Довідка: Всю корисну інформацію щодо акції Ощадбанку “Просто зроби це!” можна дізнатися за посиланням http://www.oschadnybank.com/, а також в Контакт-центрі банку за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

Поділитись: