Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Майже 1 млн. 200 тис. гривень від Товариства отримала армія та військовослужбовці._0

Майже 1 млн. 200 тис. гривень від Товариства отримала армія та військовослужбовці.

28 жовтня 2014

На звернення Вінницької обласної державної адміністрації енергетиками області перераховано 50 тисяч гривень на відновлення міста Старобільська Луганської області. Про це сьогодні, 28 жовтня 2014 р., повідомив генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” Андрій Поліщук під час розмови із журналістами регіональних засобів масової інформації.

І це лише частина фінансової допомоги, яка надана Товариством з часу виникнення військового конфлікту, що триває на Сході нашої держави.

За словами Андрія Поліщука, в ПАТ “Вінницяобленерго” проводилась і проводиться досить активна робота щодо матеріальної та грошової підтримки військовослужбовців Збройних Сил України, Національної Гвардії України та членів їхніх родин.

- Зокрема, 150 тисяч гривень свого часу отримали три родини загиблих з “Небесної сотні”, по тисячі гривень фінансової підтримки надано 8 родинам енергетиків, чоловіки яких нині несуть службу в зоні АТО. Значна матеріальна допомога була також надана, а саме для облаштування державного кордону, і Могилів-Подільському прикордонному загону ДПС України. Для ведення бойових дій на Сході ми відправили в зону АТО 12 автомобілів. Крім того, за кошти працівників та профспілкових внесків Товариства закуплено та передано 51 бронежилет, 10 радіостанцій. Нещодавно також перераховано майже 50 тисяч гривень і на придбання теплих речей для військовослужбовців, 25 тисяч гривень - на лікування пораненим бійцям. Якщо підрахувати все разом, то загальна сума фінансової підтримки військовослужбовців ЗС України, Національної Гвардії України та членів їхніх родин від ПАТ “Вінницяобленерго” становить нині майже 1 мільйон 200 тисяч гривень, - наголосив генеральний директор Товариства.

Поділитись: