Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наші енергетики взяли участь у XІІ Міжнародному форумі_0

Наші енергетики взяли участь у XІІ Міжнародному форумі

26 вересня 2014

Представники ПАТ “Вінницяобленерго” повернулися з XІІ форуму "Паливно -енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє". Він проходив у Києві, у Міжнародному виставковому Центрі з 23 по 24 вересня за участі першого заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Зюкова та заступника Міністра Вадима Улиди.

В рамках форуму відбулась ще й ХІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості – 2014», яку працівники ПАТ ”Вінницяобленерго” також відвідали та отримали чимало корисної для роботи інформації.

– На виставці було представлено останні досягнення лідерів у сфері виробництва електротехнічного, енергетичного обладнання, світлотехніки, силової електроніки, автоматизації, інформаційних технологій для промислових підприємств усіх галузей економіки, зокрема з Австрії, Азербайджану, Німеччини, Словаччини, Чехії, інших країн, та провідні вітчизняні напрацювання. Інформація доволі корисна і не зайва для тих, хто прагне до модернізації та технологічного переозброєння підприємств галузі, підвищення надійності вітчизняної енергетичної безпеки, - поділився враженнями про відвідини столичної виставки заступник технічного директора з високовольтних мереж ПАТ ”Вінницяобленерго” Сергій Чеченєв.

Даний Форум вже понад десятиліття об’єднує фахівців, науковців, урядовців, бізнесменів та усіх небайдужих до розвитку паливно-енергетичного комплексу України. У нинішньому заході взяли участь 110 вітчизняних підприємств та 14 іноземних підприємств з 5 країн світу.

Поділитись: