Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про проведення семінару для працівників, зайнятих мотивацією та оплатою праці в структурних одиницях Товариства_0

Про проведення семінару для працівників, зайнятих мотивацією та оплатою праці в структурних одиницях Товариства

27 травня 2014

З метою організації на належному рівні питань мотивації та оплати праці в структурних одиницях Товариства та на забезпечення виконання вимог чинного законодавства відділом мотивації та оплати праці 21-22 травня 2014 року було проведено семінар з працівниками, зайнятими мотивацією та оплатою праці в структурних одиницях Товариства.

В семінарі прийняли участь 29 економістів структурних одиниць. В ході семінару виступили: директор з персоналу Хребтій В.М., директор з правового забезпечення Кравець Р.Б., начальник відділу мотивації та оплати праці Побігай С.О., начальник контрольно-ревізійного відділу Онілов В.А., начальник центрально-диспетчерської служби

Товариства Поліщук В.Г., директор СО «Тульчинські ЕМ» Чорнописький О.В., заступник начальника економічного відділу Ханенко О.В. та працівники відділу мотивації та оплати праці.

Крім того, на семінар були запрошені головний спеціаліст Управління статистики у Вінницькій області Садовенко В.П. та заступник начальника відділу-державний інспектор з праці Регіональної інспекції з праці у Вінницькій області Юганова Н.М.

Основні питання, що були висвітлені в ході семінару:
• головні напрямки роботи з питань мотивації та оплати праці в Товаристві;
• доплати та надбавки, які діють в системі ПАТ «Вінницяобленерго»;
• організація та застосування підсумованого обліку робочого часу чергового персоналу;
• порядок проведення перевірок структурних одиниць контрольно-ревізійним відділом та найбільш поширені помилки;
• зміни в трудовому законодавстві, зокрема Закон «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» від 27.03.2014р №11-69-VІІ;
• питання планування економічних показників, зокрема складання та виконання завдання по наданню додаткових робіт та послуг;
• питання по рейтинговій оцінці районних електричних мереж, з нормування праці.

Заступник начальника відділу – державний інспектор з праці Регіональної інспекції з праці у Вінницькій області Юганова Н.М. підняла питання, які можуть виникнути в ході планових та позапланових перевірках, розповіла про заповнення акту перевірки. Головний спеціаліст Управління статистики у Вінницькій області Садовенко В.П. ознайомила присутніх з порядком складання статистичної звітності та вказала на найбільш проблемні питання, які виникають при складанні звітності.

В ході проведення семінару шляхом опитування було здійснено оцінку професійного рівня економістів структурних одиниць, визначено ступінь їх теоретичної та практичної підготовки за п’ятибальною шкалою. За підсумками семінару було проведено анкетування учасників для визначення оцінки семінару, актуальності піднятих питань та пропозицій на майбутнє.

На засіданні «круглого столу» були підведені підсумки семінару та надані відповіді на запитання його учасників (вказаних в анкетуванні та тих, що виникали безпосередньо в ході «круглого столу»). Крім того, були підведені підсумки оцінювання працівників структурних одиниць з виділенням найкращих працівників та визначено напрямки роботи в подальшому.

Поділитись: