Новини

Триває договірна кампанія про постачання та про користування електричної енергії

21 травня 2014

В структурних одиницях ПАТ «Вінницяобленерго» з початку року триває кампанія з переукладення договорів про постачання та про користування електричної енергії.

Переукладення пов’язане в першу чергу з тим, що в договорах редакцій 2006-2010 роки не було передбачено щорічного їх продовження на наступний календарний рік.Зокрема, в договорах про користування електричною енергією (укладаються з громадянами на комунально-побутові потреби) раніше вказувалось, що договір укладається на 3 роки і може бути продовжений ще на 1 рік. Дана норма була прописана у типовому договорі, що є додатком до Правил користування електричною енергією для населення (http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1357-99-%D0%BF).

Для зручності громадян ПАТ «Вінницяобленерго» на даний час проводить укладення договорів про користування електричною енергією, які щорічно продовжують свою дію без необхідності їх переукладення в майбутньому.

Також у зв’язку із прийняттям в 2013 році змін у нормативних документах, а зокрема, затвердження наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 21.06.2013 №399 Методичних рекомендацій визначення технологічних витрат електричної енергії в трансформаторах і лініях електропередавання, проводиться поступове переукладення договорів про постачання електричної енергії з юридичними особами та підприємцями. Зміни відбуваються у відповідності з статтею 188 п.3 Господарського кодексу України.

Споживачів просимо з розумінням поставитись до вимог щодо надання реєстраційних та установчих документів, а також проектно-технічної документації для підтвердження величини дозволеної потужності та параметрів наявного на балансі електрообладнання при переукладенні договорів.

Поділитись: