Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У день виборів світло на дільницях енергетики гарантують_0

У день виборів світло на дільницях енергетики гарантують

22 жовтня 2014

У день парламентських виборів, 26 жовтня 2014 року, в нашій області буде діяти 1660 виборчих дільниць у 8-ми виборчих одномандатних округах. Всіх їх треба стовідсотково забезпечити електроенергією. Енергетики Вінниччини про це подбали зазделегідь, - стверджує заступник технічного директора з високовольтних мереж ПАТ “Вінницяобленерго” Володимир Волков. Подробиці далі у короткій розмові з ним.

- Аби на дільницях світло ні в якому разі не зникло, нашими бригадами здійснено низку обстежень та додаткових робіт в електромережах. Зокрема, перевірено готовність автотранспорту, роботу стаціонарних автономних джерел живлення, від яких здійснюється електропостачання диспетчерських пунктів районів електромереж у випадку аварійної ситуації. Тому надійне та безперебійне електрозабезпечення у день виборів до Верховної Ради України ми гарантуємо! Єдине, чого ми не можемо гарантувати, так це непередбачених природних явищ, які можуть спричинити пошкодження електроліній. Однак, і на такі випадки ми готові в будь-яку хвилину відреагувати. Для цього підготовлено резервні схеми, передбачено автономне живлення, що забезпечить, передусім, роботу комп'ютерної техніки на момент підрахунку голосів вночі. Щодо світлої пори доби, то ми також уважно слідкуватимемо за тим, аби не трапилися відключення.

- А як нині відстежуєте підготовку енергосистем до роботи у такий відповідальний день, наприклад, в районах області?

- Для нас, енергетиків, усі дні відповідальні, адже жителі Вінниччини споживають електроенергію повсякчас і вона має поступати до них безперебійно. Тож, керівництво Товариства завжди тримає все це на чіткому контролі. Для цього щоранку проводяться селекторні наради з керівниками районних електромереж, під час яких вони звітують про ситуацію на місцях за добу, що минула. Щодо підготовки до дня виборів, 26 жовтня, то на одній із таких селекторів керівники ЕМ вже прозвітували про стан енергоживлення, енергозабезпечення, внутрішніх проводок, обліку тощо. Також кожен керівник знає, що будь-які недопрацювання чи недоліки мають бути усунені до кінця п'ятниці, 24 жовтня. Можу запевнити, що все те, що залежить від енергетиків буде зроблено вчасно і день народного волевиявлення на Вінниччині пройде при гарантованому електричному постачанні усіх важливих об'єктів.

Поділитись: