Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 VIIІ спартакіаду ПАТ "Вiнницяобленерго" успішно завершено!_0

VIIІ спартакіаду ПАТ "Вiнницяобленерго" успішно завершено!

03 червня 2013

31 травня у місті Хмільнику пройшли фінальні змагання спартакіади. У фіналі приймали участь дев’ять команд – призери зональних змагань і команда Хмільницьких ЕМ – господарів заключних змагань.

На офіційному відкритті VIII спартакіади у м. Хмільнику були присутні заступник голови райдержадміністрації Віталій Матяш, заступник голови районної Ради Юрій Дячок, заступник міського голови Петро Дреженков. З привітальним словом виступив голова організаційного комітету спартакіади - директор з персоналу Товариства Віталій Хребтій. Він наголосив, що цей спортивний захід, який проводиться в Товаристві вже восьмий раз, покликаний згуртувати працівників товариства, наочно продемонструвати та популяризувати здоровий спосіб життя. Спорт став невід’ємною частиною життя колективів Товариства, так же, як і виробничі досягнення, бо всім відомо, що спорт і труд поруч ідуть. Від імені місцевої влади побажав учасникам вдалих змагань Юрій Дячок, майстер спорту з рукопашного бою, 5-ти разовий чемпіон України.

Змагання проходили на спортмайданчиках ДЮСШ міста. Команди змагалися у семи видах спорту: мiнi-футбол, волейбол, шашки, шахи, гирьовий спорт, перетягування канату, настiльний тенiс.

Пiсля пiдрахунку набраних очок були оголошенi переможцi в особистих i командних видах спорту. Перше мiсце в загальному підсумку виборола команда Могилiв-Подiльських ЕМ (директор Михайло Петровський), друге - команда управлiння товариства, третє - команда Вiнницьких високовольтних ЕМ (директор Олександр Бiрюков).

Особливо напружено пройшли зустрiчi з волейболу та мiнi-футболу. В командi управлiння з волейболу грав постiйний член команди - директор з персоналу Вiталiй Хребтiй. До речі, команда управління у волейбольних змаганнях заслужено отримала перше місце. Друге - Могилів-Подільська команда, третє – команда Чечельницьких ЕМ.

У змаганнях з мiнi-футболу перше місце у команди Могилiв-Подiльських ЕМ. Друге мiсце за командою Вінницьких високовольтних електромереж, трете - у команди управління Товариства.

У змаганнях з гирьового спорту не було рівних Олександру Павленко з Могилів-Подільського, за ним перше місце. Друге – у Анатолія Рознюка з Крижопільських електромереж, третє – у Вадима Короля з Барських електромереж.

У настiльному тенiсi сильнiшими i вправнішими виявились: Iванiка Василь, Могилiв-Подiльськi ЕМ, перше місце; друге місце - Шульгань Олександр, Погребищенськi ЕМ; третє місце - Володимир Колісниченко, пенсіонер з Хмельницьких електромереж.

У змаганнях з перетягування канату перше мiсце, вже вкотре поспіль, у найсильнiших - команди Вiнницьки високовольтних ЕМ, друге мiсце - у команди Могилів-Подільських ЕМ, третє - у Літинських ЕМ.

У турнiрi з шахiв перше мiсце виборов Лавренчук Павло, Лiтинськi ЕМ; друге – Ісак Абович, ветеран Хмельницьких ЕМ, третє – Михайло Ягодзинський, управлiння.

Наші особливі привітання Ісаку Михайловичу Абовичу, заслуженому енергетику України, колишньому директору Хмільницьких ЕМ - нині пенсіонеру, який виборов своїм рідним електромережам 2-е місце у шаховому турнірі. Він старійший учасник спартакіади, має 78 років!

Кращi шашисти: перше мiсце – Володимир Борячук, управління, друге – Олег Бекас, Барські ЕМ, третє – Андрій Петришен, Чечельницькі ЕМ.

Усi переможцi отримали грамоти, кубки i цiннi призи.

На завершення директор з персоналу Вiталiй Хребтiй поздоровив учасникiв з успiшним завершенням спартакiади, побажав усiм брати приклад з наших спортсменiв – займатись спортом, мати командний дух. Від імені учасників спартакіади подякував організаторам фінальних змагань – колективу Хмільницьких ЕМ, на чолі з директором Олександром Плотицею, які організували все на найвищому рівні!

До нових спортивних перемог!

Поділитись: