Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Зональні змагання бригад електромонтерів ПАТ "Вінницяобленерго"_0

Зональні змагання бригад електромонтерів ПАТ "Вінницяобленерго"

18 травня 2013

Відбулись зональні змагання бригад електромонтерів розподільчих мереж 14 травня в Козятинських і 16 травня в Літинських електромережах. Всі бригади, що приймали участь в зональних змаганнях, продемонстрували неабиякий професіоналізм, високий рівень практичної та теоретичної підготовки. Бригади змагались в наступних етапах: заміна запобіжника ПК-1 на КТП, заміна ізолятора на ПЛ-10 кВ, заміна відгалуження до вводу в будинок, накид, зняття потерпілого, надання допомоги, гасіння пожежі на КТП.

Перевірку теоретичних знань з охорони праці, пожежної безпеки, технології робіт, правил технічної експлуатації проводили в режимі тестування. Переможцями зональних змагань, що відбулись на базі Козятинського навчально-тренувального полігону, стали Липовецькі ЕМ. Друге місце – у бригади Хмільницьких ЕМ, трете місце – у бригади Калинівських ЕМ. За результатами зональних змагань у Літинських електромережах перше місце зайняла бригада Барських, друге – Замостянських, третє – Жмеринських електромереж.

Поділитись: