Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук окреслив нові завдання_0

Андрій Поліщук окреслив нові завдання

21 травня 2015

19 травня в структурній одиниці "Жмеринські ЕМ" відбулось відкрите засідання Дирекції ПАТ "Вінницяобленерго" за участі генерального директора Андрія Поліщука, директорів за напрямками діяльності, керівників структурних одиниць з усіх районів Вінницької області та фахівців управління.

Генеральний директор Товариства Андрій Поліщук окреслив головні завдання енергетиків. А саме йшлося про виконання Інвестиційної програми 2015 року,  формування Інвестиційної програми наступного, 2016 року, планування  інженерно-технічних робіт в мережах, проведення інвентаризації трансформаторного парку, інвентаризації 3-фазних лічильників в побуті,  стан розрахунків за спожиту електроенергію,  стан охорони праці та впровадження  стандарту СМПБ, аналіз початкового періоду роботи онлайн-сервісу "Персональний кабінет споживача" та інші робочі питання.

Привітали учасників засідання перший заступник голови Жмеринської районної адміністраціїї Олександр Монастирський та заступник голови районної ради Едуард Крайник. Олександр Монастирський подякував енергетикам за співпрацю, розуміння проблем міста та району, злагоджену і професійну роботу. Також  коротко ознайомив зібрання з сучасними реаліями Жмеринського району. В свою чергу Едуард Крайник  висловив сподівання, що й надалі місцева влада, громада Жмеринського району і енергетики співпрацюватимуть плідно і злагоджено.

Поділитись: