Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрія Поліщука нагороджено орденом Святого Миколи Чудотворця_0

Андрія Поліщука нагороджено орденом Святого Миколи Чудотворця

17 серпня 2017

До генерального директора ПАТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука сьогодні несподівано завітали представники духовенства, а саме керуючий Вінницької єпархії УКПЦ КП – Високопреосвященний Михаїл, архієпископ Вінницький і Брацлавський та секретар цієї єпархії – протоієрей  Ігор Сіранчук.

- Хочемо привітати вашого керівника з державним святом - Днем Незалежності, яке наближається,  і вручити йому високу нагороду за його доброчинні  справи у відродженні духовності, - одразу озвучив мету свого приходу  архієпископ Вінницький і Брацлавський Михаїл.   

При зустрічі з Андрієм Поліщуком поважні гості вручили йому орден Святого Миколи Чудотворця та пам’ятку з указом Патріарха Київського та всієї Руси - України Філарета і з його власноручним підписом.

Керівник енергетиків області з вдячністю прийняв цю високу нагороду.

- Несподівано і дуже приємно. Щиро дякую. Повірте, допомагав і надалі  допомагатиму церкві, і не заради нагород. А ще прошу передати своє шанування Святійшому Патріарху Філарету, - сказав Андрій Поліщук.   

Потім він запросив гостей до розмови. Говорили про справи земні і духовні, зокрема, про історію світової церкви і православ’я, про особистостей, які сприяють духовному  відродженню української нації і єдиної української православної помісної церкви, про нашу незалежну державу та мир у ній.

Поділитись: