Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Будьмо уважними! Штормове попередження._0

Будьмо уважними! Штормове попередження.

20 червня 2019

Як повідомили рятувальники Вінниччини, наприкінці доби 20 червня та протягом доби 21 червня на території області очікується погіршення погодних умов.
Зокрема працівники Головного управління ДСНС України у Вінницькій області послалися на прогноз Українського гідрометцентру.
- За прогнозом УкрГідрометеоцентру, в другій половині дня 20 червня та протягом доби 21 червня у Вінницькій області очікуються грози, місцями значні дощі, град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), - йдеться у повідомленні.

Енергетики, в свою чергу, також звертаються до усіх жителів Вінниці та області, бути досить уважними та обережними!

Під час негоди можливі обриви, провисання дротів повітряних ліній електропередач, що, як відомо, знаходяться під напругою. Аби не отримати ураження електричним струмом категорично забороняється наближатися до обірваного проводу на відстань меншу 8 метрів. Також необхідно дуже обережно виходити з небезпечної зони обірваного проводу, пересуваючи ступні ніг по землі та не відриваючи їх одну від одної. Крім того, не можна бігти, робити широкі кроки або відривати ноги від землі.
При виявленні будь-якого факту пошкодження електрооб’єкту внаслідок негоди або з інших причин просимо негайно повідомляти про це наших фахівців і телефонувати до Кол-центру компанії за номерами - 0 (800) 217-217 або (0432) 65-95-95, 52-50-58. До прибуття ремонтної бригади радимо організувати охорону обірваних проводів, не допускаючи до них перехожих та тварин.
Шановні, пам’ятайте, що дотримання абсолютно простих рекомендацій допоможе вберегти здоров’я і життя!

Поділитись: