Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Для кого - картинка, а кому - серйозна робота_0

Для кого - картинка, а кому - серйозна робота

27 квітня 2018

Робочий день працівників Товариства закінчується, як правило, о 17.00. І більшість з них, після виконання своїх безпосередніх виробничих завдань, поспішають зазвичай до дому. Чого не скажеш про аварійно-диспетчерські служби. Тут люди несуть цілодобову вахту - 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Аварійні заявки виконуються безкоштовно і надійти від вінничан вони можуть у будь - який час доби. Так сталося і вчорашнього вечора.Центрально-диспетчерська служба зафіксувала повідомлення від мешканців вулиці Артинова, що в центрі Вінниці. Йшлося про те, що біля приватних будинків та обабіч дороги завалився старий клен, пошкоджено лінію електропередач.

- На щастя, ніхто не постраждав, хоча падіння дерева виявилося досить небезпечним, адже вулиця Артинова завжди переповнена транспортом, людьми. Тим більше все це сталося у годину-пік, близько 18.00. Нині 18.30. Як бачите, тут вже є і працівники МНС, і поліції, і міської комунальної служби, і ми, енергетики. Прибули на місце події одразу після сигналу нашої диспетчерської. Тож будемо працювати - виправляти помилку чи природи, чи недогляду людського. Місцеві жителі кажуть, що не раз зверталися до комунальників аби вони зрізали це дерево. Чомусь не прислухалися. Тепер ось маємо майже 50 метрів пошкоджених самоутримних ізольованих проводів. Для нас – це серйозний обсяг роботи, а для жителів цієї вулиці- великі незручності, бо доведеться бути деякий час без світла, - розповіли в момент події журналісту прес-групи Товариства електромонтери Вінницьких ЕМ Денис Ковальчук, Олександр Гончар та водій Сергій Збожинський.

Електропостачання на вулиці Артинова енергетикам вдалося відновити тільки наступного дня, оскільки окрім обірваних деревом проводів зазнала серйозних пошкоджень ще й кабельна лінія ПЛ 0,4 кВ – вивід з трансформаторної підстанції ТП66Л3. Як повідомив директор Вінницьких ЕМ Віталій Ковальчук відновлювальні роботи проводилися у посиленому режимі кількома аварійними бригадами електромонтерів. Близько 15.00 27 квітня електропостачання у цьому районі Вінниці було відновлено.

- Але це тільки там, а скільки ще аварійних сигналів ми отримуємо щодня! Кому-кому, а роботи енергетикам завжди вистачає, - сказав Віталій Ковальчук.

Слова директора Вінницьких міських електромереж доповнюємо фотофактами. На них - щоденні будні та вихідні наших електромонтерів, наших енергетиків. Здоров’я вам, колеги, і подальшої безпечної та  безаварійної роботи!!!

Поділитись: