Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 До дітей - завжди з радістю_0

До дітей - завжди з радістю

27 грудня 2018

За кілька днів до новорічних свят енергетики завітали до своїх підшефних - вихованців Прибузької школи інтернату. Генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук, директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко, начальник відділу матеріально-технічного забезпечення Максим Лисий, начальник служби транспорту та логістики Віталій Мазур, як і завжди, приїхали  до дітей з подарунками. Привезли фрукти та солодощі. Зустріч була очікуваною, тому дітки підготувалися до неї змістовно. Спочатку на урочисто прибраній шкільній сцені у гарних новорічних костюмах продемонстрували гостям свої артистичні та музичні таланти. Згодом і рукотворну майстерність. Вона - в подарунках шефам.

- Це в подяку за небайдужість, за допомогу та на згадку вам, дорогі гості, від наших вихованців. В цих скромних новорічних сувенірах, які вони так старанно робили для вас власноруч, - тепло не лише дитячих долоньок, а їхніх сердець, - зауважила директор школи-інтернату Ніла Михайлівна Правдюк.

- Дуже дякуємо, дорогі діти за такі подаруночки. Вони такі чудові, як і ви! Це так несподівано і так приємно! Дякуємо щиро і вам, шановні педагоги, що вкладаєте душу і докладаєте чимало зусиль у виховання діток. Будемо до вас і надалі приїжджати з великою радістю і будемо допомагати, чим зможемо, - сказав Андрій Поліщук наприкінці зустрічі. А щоб вона всім надовго запам’яталась - ще й сфотографувалися разом.

Нагадаємо, ПАТ «Вінницяобленерго» та особисто його керівник Андрій Поліщук опікується долею вихованців Прибузької школи-інтернату вже майже 4 роки. За цей час вдалося надати реальної допомоги, зокрема, щодо будівельних, ремонтних робіт та забезпечення необхідними за потребою матеріалами і засобами. А відвідування дітей з подарунками перед будь-якими святами і, особливо, новорічними - то вже гарна і добра традиція.

Поділитись: