Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Допомога вітчизняній армії – свята справа_0

Допомога вітчизняній армії – свята справа

24 липня 2014

З початком антитерористичної операції на Сході нашої держави ПАТ “Вінницяобленерго” постійно надає фінансову та матеріальну допомогу вітчизняній армії. Так, 25 тис. грн. благодійної допомоги передано днями на потреби поранених та постраждалих військовослужбовців, а також громадян з Луганської та Донецької областей, які проходять нині курс лікування та реабілітації у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, що у Вінниці.

Частину тих коштів, а саме 5 тис. грн. зібрали працівники фінансового відділу та централізованої бухгалтерії Товариства, яку очолює Алла Зінюк. Гроші спрямують на закупівлю медикаментів та необхідної наркозно-дихальної апаратури. Додамо, станом на 24 липня у Військово-медичному клінічному центрі Міноборони надається лікарська допомога більше як півсотні військовослужбовців, які були поранені під час війни на Сході України. 

Швидкого всім одужання! 

Поділитись: