Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 «Енергетик» знову дав фору_0

«Енергетик» знову дав фору

06 лютого 2017

5 лютого, в рамках обласного турніру з футболу відбувся  спортивний поєдинок  МФК «Енергетик» та МФК "Куба". Матч завершився з упевненою перевагою  «Енергетика» - 15:1.  Наші футболісти домінували  на полі протягом всієї гри. Про це повідомив один із вболівальників, економіст з планування економічного відділу Товариства Володимир Тодощак.

- Вже після першої двадцятихвилинки стало зрозуміло, що  хлопці налаштовані лише на перемогу і, до того ж,  з великим рахунком, адже на  табло висвічувалося 7:0 на користь наших футболістів. У другому таймі обертів команда теж не збавляла, що, власне, і показав загальний результат матчу. Команда-супротивник «розмочила» рахунок зі звуком сирени, тобто на останній секунді. Хоча даний епізод доволі спірний, так як вболівальники матчу були свідками того, що сирена прозвучала із  запізненням у 0,5 секунди.  Я  дуже задоволений, що став очевидцем такої гри. Отримав масу задоволення. Наші хлопці - суперфутболісти!  Вірю  в них і в те, що кубок буде однозначно в  «Енергетика», адже команда значно зросла професійно та показує позитивний результат від початку чемпіонату, - поділився враженнями  Володимир Тодощак.

Відтепер у турнірній таблиці Вінницької Прем’єр–ліги ВПЛ МФК команда ПАТ«Вінницяобленерго» «Енергетик» на лідерській сходинці. Вирішальним для наших хлопців  буде наступний матч. Гратимуть із МФК «Балкани». В  разі перемоги "енергетиків" доля чемпіонства, фактично, вирішена. Чи зможуть суперники  відібрати очки у чемпіона -  покаже розв'язка матчу, а він обіцяє бути захоплюючим. Тож підтримаємо і вболіваймо за нашу команду! Поєдинок відбудеться у найближчу неділю, 12 лютого,  у залі спортклубу «Нокаут» о 15.00.

Поділитись: