Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики Хмільника мандрували Карпатами_0

Енергетики Хмільника мандрували Карпатами

15 серпня 2016

Щороку цеховим комітетом СО «Хмільницькі ЕМ» на чолі з головою Павлом Коцулимом організовуються поїздки вихідного дня у різні куточки України.  Так нещодавно працівники структурної одиниці Товариства  разом із родинами відвідали Карпати. Про це повідомила інспектор з кадрів СО «Хмільницькі ЕМ» Руслана  Каганюк, яка також  побувала у подорожі.

- У перший день мандрівки ми поселились у затишному готелі, що знаходиться у місті Косів. Згодом переїхали до смт. Славське. Селище дуже гарне, зі всіх сторін оточене горами, до того ж  відоме  своїм гірськолижним комплексом «Захар Беркут». Всі, як один, хто на підйомнику, а хто пішим ходом піднялись на гору Високий Верх. Там, на самісінькій вершині, а це  1240 метрів,  як справжні патріоти, заспівали гімн України. Потім довго милувались прекрасними пейзажами, пригощалися чорницею, яка росте тут скрізь, кататися  на конях, квадроциклах. Також відвідали міні – зоопарк з різноманітними тваринами та форельне господарство у готельному комплексі «Едельвейс». Увечері традиційно варили  юшку і смажили шашлик. Головним шеф-кухарем у цій  справі був наш майстер бригади по заміні та експлуатації засобів обліку Денис Савченко. Вечір  закінчився танцями, піснями та різноманітними конкурсами.

Не менш цікавим виявився і другий день наших мандрів. Зокрема відвідали Національний природний парк «Сколівські Бескиди». Там є озеро «Журавлине», з усіх боків оточене густим лісом.  Його ще називають «Чорним» через темний колір води. Подолавши через вузьку кладку тамтешню гірську річку, побували біля скельного джерела. Місцеві жителі вважають його воду цілющою і порадили нам запастися нею у дорогу. Далі на нашому маршруті  був водоспад «Кам’янка» і  неймовірна довколишня краса, наповнена особливим карпатським повітрям, духом трав і легенд.   Саме за цим варто вже сюди їхати.

І наприкінці нашої подорожі був чудовий Львів із своєю чарівною  старовинною красою.  Разом із екскурсоводом прогулялися його вуличками,  ознайомилися з  видатними місцями. Мандрівка залишилась позаду, але приємних емоцій і незабутніх вражень вистачить ще надовго. У подальшому сподіваємось на нові, не менш цікаві та захопливі подорожі, - поділилася  спогадами  від мандрівки Руслана Каганюк.

Поділитись: