Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики привітали педагогів та студентів ФЕЕЕМ із золотим ювілеєм_0

Енергетики привітали педагогів та студентів ФЕЕЕМ із золотим ювілеєм

17 грудня 2019

Сьогодні 50 років святкує факультет електроенергетики та електромеханіки (ФЕЕЕМ) Вінницького національного технічного університету (ВНТУ). Звісно, що енергетики області не змогли оминути цієї події, тому завітали до ювілярів з привітаннями. В актовому залі центрального корпусу ВНТУ серед професорсько-викладацького і студентського складу було чимало запрошених гостей. Це, переважно, колишні випускники та викладачі ФЕЕЕМ, серед яких ветерани вітчизняної енергетики та нинішні працівники галузі.

Під час урочистої частини свята до присутніх звернувся ректор університету Володимир Грабко та декан факультету-ювіляра Василь Леонтьєв. Коротко розповіли про історію, досягнення ФЕЕЕМ, поділилися його проблемами. Приємною частиною стало нагородження найкращих педагогів та студентів. Не забули відзначити і гостей, вручили їм подяки за багаторічну співпрацю та підтримку.

У відповідь почули чимало вітальних слів. Так від імені генерального директора АТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука, колективу Товариства і від себе особисто перед присутніми виступив директор технічний Віктор Степанець. Він, зокрема, подякував за запрошення і побажав факультету подальшої плідної праці, що спрямована на забезпечення енергетичної галузі, як Вінниччини, так і України, висококваліфікованими фахівцями. Також вручив декану ФЕЕЕМ вітальний лист від Андрія Поліщука.
Від ветеранів енергетики Вінниці й області, а також випускників минулих літ взяли слово: колишній очільник енерегетиків області Микола Ніцак та заступник начальника виробничо-технічної служби АТ «Вінницяобленерго» Володимир Волков. Вони щиро подякували рідній Альма-матер та її професорсько-викладацькому складу за старт у професійне життя і побажали процвітання й успіху на майбутнє.
Ну, і яке ж свято без концертної програми! Нинішні студенти і викладачі ФЕЕЕМ добре постаралися, влаштували його власними силами і тим щиро порадували усіх присутніх. Залишається додати: ФЕЕЕМ – з ювілеєм і так тримати ще довгі-довгі роки!
Більш детально про факультет електроенергетики та електромеханіки ВНТУ можна дізнатися за посиланням: http://feeem.vntu.edu.ua/

Поділитись: