Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики Вінниччини змагалися за честь професії у спортивних баталіях_0

Енергетики Вінниччини змагалися за честь професії у спортивних баталіях

05 вересня 2018

У Коблеве (Миколаївська область) завершився Чемпіонат Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства  "Україна" з волейболу серед трудящих промислової сфери, транспорту та соціально-побутової сфери . Участь у ньому  взяли  команди  з багатьох областей нашої держави. Серед них і команда енергетиків ПАТ «Вінницяобленерго» у складі 9 осіб. Наші хлопці дійшли до фіналу і вибороли 2 місце, поступившись команді спортсменів ППО НАЕК "Енергоатом".  Про це повідомив у телефонній розмові з м. Коблеве  граючий тренер команди  Геннадій  Іщенко. За його словами,  до повної перемоги не вистачило одного балу. Спортивний двобій  завершився з рахунком 2:1.

- Шкода, звичайно, але віримо, що наша стовідсоткова перемога ще попереду. В будь-якому разі – ми у трійці лідерів і це, вважаю, достойно, - висловив у розмові свою емоцію Геннадій Іщенко.

Вітаємо наших спортсменів і так тримати!  

Поділитись: