Новини

Енергетики вшанували ветеранів

10 травня 2016

У 71-річницю Перемоги над нацизмом у Вінницькому обласному клінічному госпіталі для ветеранів відбулося святкове привітання учасників бойових дій Другої світової війни. Участь у заході взяли представники влади та меценати. Серед них і представники ПАТ “Вінницяобленерго”, а саме директор з персоналу Віталій Хребтій та директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко. Від імені енергетиків області вони подарували ветеранам холодильник та побажали їм здоров’я, довгого віку та миру.

- Відвідувати ветеранів у День Великої Перемоги вже стало доброю традицією. Тому енергетики щороку стараються це робити. Як правило, даруємо їм необхідну для комфортного перебування на лікуванні в обласному клінічному госпіталі побутову техніку. Вважаю, це наш святий обов'язок перед тими, хто ціною свого життя та здоров'я врятував світ від гітлерівської чуми, - сказав Віталій Хребтій після відвідин закладу.

Того ж дня делегації від управління Товариства, а також від його структурних одиниць разом з тисячами вінничан взяли участь у покладанні квітів до Меморіалу Слави, Пам'ятного знаку Небесній сотні та загиблим героям АТО у Вінниці, меморіалів загиблим воїнам у районах області.

Поділитись: