Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Фінал відбувся, переможених немає, найдостойніших відзначено_0

Фінал відбувся, переможених немає, найдостойніших відзначено

31 травня 2018

На тренувальному полігоні Тростянецьких електричних мереж відбувся фінал щорічних традиційних змагань з професійної майстерності бригад електромонтерів розподільчих мереж ПАТ «Вінницяобленерго». У ньому взяли участь 6 найкращих команд із 28-ми, які пройшли 5 етапів зональних випробувань і вибороли право так називатися. Це бригади майстрів і електромонтерів Барських, Немирівських, Могилів-Подільських, Липовецьких, Тульчинських і Тростянецьких електромереж. Від самого рання до пізнього вечора фінального дня під нестерпно-палючим сонцем енергетики знову демонстрували своє фахове вміння у шести складних етапах змагань. Зокрема це ремонт перекидок від КТП до першої опори ПЛ 0,4 кВ, ремонт відгалуження до вводу у будинок, накид на ПЛ -10кВ і зняття постраждалого з наданням йому першої долікарської меддопомоги, гасіння пожежі в електроустановці, перевірка знань з охорони праці, перевірка знань з питань технічної експлуатації – все те, з чим щоденно мають справи наші електромонтери і з чим успішно справляються. В результаті фінальної боротьби перше місце у бригади електромонтерів Могилів-Подільських ЕМ. На другому - бригада барчан. Третє місце посіли майстри та електромонтери Тростянецьких ЕМ. На четвертому, п’ятому та шостому місцях бригади розподільчих мереж Липовецьких, Тульчинських та Немирівських ЕМ відповідно. Вітаючи їх із закінченням змагань генеральний директор Товариства Андрій Поліщук наголосив, що не зважаючи на призові місця - переможених немає, адже всі, хто дійшов до фіналу вже є переможцями.

- Щиро дякую всім учасникам і організаторам змагань. Подібні заходи досить важливі. Це наша необхідність, оскільки саме такі змагання доводять, що компанія, так би мовити, не пасе задніх завдяки професійному вмінню майстрів і електромонтерів. От саме на цих змаганнях із року в рік ви, шановні, це і підтверджуєте. Тому не дивно, що наше підприємство залишається флагманом серед подібних в Україні. Вкотре всі учасники змагань показали досить високі фахові результати, чим пишаємося. Тож переможених немає. Всі, хто дійшов до фіналу вже переможці. Вітаю вас, колеги, ви-чудові, ви -молодці. Так тримати! - звернувся до учасників очільник енергетиків області.

А далі було нагородження з усіма атрибутами урочистого моменту: пам’ятними грамотами-відзнаками, преміями, подарунками, символічним підняттям прапора Товариства, звучанням оновленого гімну енергетиків Поділля, який напередодні записали вінницькі музиканти та аранжувальники у виконанні фіналіста «Голосу країни» Валентина Біленького. Ну, і звісно, дружні рукостискання, приязні слова-вітання, напутні побажання і спільне фото на згадку про змагання-2018. Попереду – сумлінна щоденна праця.

Поділитись: