Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ГО «Побратими України» запрошують енергетиків на свій захід_0

ГО «Побратими України» запрошують енергетиків на свій захід

07 вересня 2018

Напередодні Дня міста Вінниця громадська організація воїнів АТО «Побратими України» запрошує енергетиків взяти участь у святковому концерті за участі лауреатів Всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені війною». Він відбудеться 8 вересня о 17.00 у Центральному Будинку Офіцерів. Вхід – вільний. Про це повідомив керівник Відокремленого підрозділу «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» у Вінницькій області Роман Смішний.

- На кожного, хто завітає на концерт чекає змістовна програма. У ній майже двадцять сольних виконавців і груп з авторськими піснями. Всі вони - лауреати Всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені в АТО», який існує з 2016 року і вже проходив тричі. Всі його учасники і лауреати - бійці ВСУ і ДУК ПС, волонтери, батьки загиблих воїнів з різних міст України. Це солдати, сержанти, старшини, офіцери. Це десантники, морпіхи, артелеристи, мотострільці, танкісти, спецназівці з різних куточків нашої країни. Всі вони знають про війну з власного досвіду. Все, що пережили в зоні АТО вилилось у авторсько-пісенну творчість і тепер несуть ту жорстку правду людям на мирних територіях. Несуть з тим, аби ніколи і ніде більше не було війни, аби люди замислювалися над вічними істинами добра, любові та ніколи не забували своїх героїв, полеглих в боях за нашу незалежність. Тож, шановні енергетики, якщо є бажання торкнутися струн душі наших захисників – завітайте 8 вересня до Центрального будинку Офіцерів. Щиро запрошуємо підтримати наших воїнів, - сказав Роман Смішний під час останніх відвідин управління Товариства.

Нагадаємо, захід організовано до Дня міста Вінниця за сприяння і підтримки Центру МПЗ ЗСУ, міського голови Сергія Моргунова та генерального директора нашого Товариства Андрія Поліщука.

І додамо, нині в лавах Збройних Сил України, безпосередньо в зоні проведення Операції Об'єднаних Сил (ООС – раніше АТО) несуть службу 11 наших працівників.

Слава Україні та її захисникам!

Поділитись: