Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 На території Літинських ЕМ з'явиться пам'ятник Небесній Сотні_0

На території Літинських ЕМ з'явиться пам'ятник Небесній Сотні

15 лютого 2016

Днями на території СО “Літинські ЕМ” зависочіє пам'ятник Небесній Сотні. Про це повідомив директор структурної одиниці Борис Токар, який ініціював і організував його створення та появу.

- Чимало хто з нас, енергетиків, став свідком буремних подій Революції Гідності. Неодноразово їздили на столичний Майдан, допомагали хлопцям чим могли, всім серцем переживали за них та майбутнє України. З того часу минуло вже 2 роки, а біль від втрати Героїв Небесної Сотні не вгамовується, навпаки, дужчає. Щоразу згадуємо всіх поіменно. Тому пам'ятник буде нагадувати про них майбутнім поколінням, - повідомив у телефонній розмові керівник.

Також додав, що до ідеї створення пам'ятника долучилося чимало небайдужих літинчан, передусім, енергетики району, які на загальних зборах одноголосно прийняли рішення допомогти втілити ідею у життя та не пошкодували на те власні кошти. Також ще школярі і вчителі Літинської ЗОСШ №2, громада с. Селище, які взяли активну участь у творчому конкурсі й посприяли з визначенням самої конструкції, її художнього оформлення. А майстер Володимир Пивовар вже відтворив спільно напрацьоване у камені.

Відкриття пам'ятника Небесній Сотні відбудеться у середу, 17 лютого, о 9 годині ранку. Літинські енергетики запрошують на захід усіх, хто забажає.

Поділитись: