Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Нас відвідали колеги з Хмельницького_0

Нас відвідали колеги з Хмельницького

21 лютого 2018

ПАТ «Вінницяобленерго» з ознайомчою місією, а також з метою підтримки дружніх колегіальних відносин та обміну професійним досвідом, відвідали енергетики сусідньої області. Це представники керівного складу компанії ПАТ «Хмельницькобленерго», а саме директор фінансовий Вадим Данилків, директор комерційний Олег Іванюк, директор технічний Руслан Слободян, директор з управління персоналом та юридичних питань Андрій Пилипенко, директор з інформаційних технологій Сергій Петренко, начальник служби організації збуту Сергій Бойченко та начальних Кол-центру Іван Глабчастий. Спочатку гостей запросили до конференц-зали нашого Товариства, де директор технічний Віктор Степанець, директор комерційний Ганна Пістружак, директор з персоналу Віталій Хребтій та інші працівники управління Товариства провели для них змістовну презентацію ПАТ «Вінницяобленерго». Зокрема, Віктор Степанець розповів про технічні аспекти роботи нашого підприємства та озвучив найближчі перспективні плани щодо модернізації енергетичних об’єктів. Про систему обліку електроенергії, досвід встановлення сучасних лічильників, поставку універсальних послуг і все решта, що стосується енергозбутової роботи, докладно проінформувала присутніх Ганна Пістружак. Питання кадрової політики, які також цікавили гостей, висвітлив Віталій Хребтій. Під час презентації відбувся змістовний партнерський діалог, який згодом мав продовження у Кол-центрі та Учбовому центрі нашого Товариства.

За словами хмельничан, зустріч з вінницькими енергетиками виявилась для них досить цікавою.

- Передусім нас цікавило, які плани у наших вінницьких колег з реалізації нового закону України «Про ринок електричної енергії». Також досить цікаво було дізнатися про роботу в сучасних і непростих умовах ринкової економіки, подивитися, як налагоджені бізнес-процеси тощо. Загалом – цікаво все. Скажу, що до Вінниці у складі такого «десанту» ми завітали вперше, хоча я, особисто, родом звідси. Тут колись і навчався, у Вінницькому національному технічному університеті. За 15 років, що не був, то багато чого змінилося. Скажімо, приміщення обленерго. Пам’ятаю його ще у вигляді радянського промислового підприємства. Нині – все інакше: дуже сучасно та ще з європейським підходом до справи, зокрема, в питаннях роботи зі споживачами електроенергії. Суджу з тих реалій роботи, які нам продемонстрували колеги-вінничани під час презентації своєї компанії, а також показали вочевидь у ході оглядин деяких її підрозділів, зокрема, Кол-центру. Дуже цікаві й ваші плани на майбутнє. Дякуємо, що ними поділилися. І взагалі, щиро дякуємо за змістовну зустріч. Запрошуємо тепер до нас - в ПАТ «Хмельницькобленерго». Повірте, маємо теж чим похвалитися, що показати. Наприклад, є низка цікавих об’єктів. Скажімо, торік ввели в експлуатацію нову трансформаторну підстанцію у Хмельницькому. Це одна із найсучасніших серед кількох подібних, що є нині в Україні. Вона унікальна саме за своїми технічними рішеннями. На ній встановлено імпортне обладнання 110 кВ та 10 кВ кращих світових виробників, яке вперше застосовувалось в нашій державі. Тож, приїздіть і все побачите самі. Загалом вважаю, що будь-який обмін досвідом не буває зайвим. Навпаки, він стимулює до більш ефективної праці та співпраці, - поділився враженнями від спілкування з вінницькими енергетиками Олег Іванюк.

Працювати безпечно, надійно та стабільно на благо своїх споживачів було і залишиться головним завданням усіх українських енергетиків, незалежно від території, на якій вони проживають і яку обслуговують. Подібні зустрічі-обміни лише зміцнюють цю професійну і важливо-життєву позицію.

Поділитись: