Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наша команда “Енергетик” - чемпіон України з футзалу_0

Наша команда “Енергетик” - чемпіон України з футзалу

28 березня 2016

27 березня у Житомирі в спортивному комплексі «ФОК» відбувся  фінал Аматорської футзальної ліги України. Участь у ньому взяли 26 найсильніших команд  держави. Наша команда “Енергетик” здобула неперевершений результат і, обігравши в останньому поєдинку запорізький  “Аік Еко” з рахунком 5:4, стала чемпіоном України з футзалу.

На такий результат  хлопці навіть не сподівалися, - зізнався  у короткому коментарі капітан команди Іван Дученко.

- Це просто фантастика, якийсь космос! Досі не віримо, що ми переможці. Взагалі під час змагань у нас відбулося 5 ігор, а саме з командами Рівного, Дніпропетровська, Хмельницького, Києва, і, безпосередньо у фіналі  із Запоріжжям. Перемогу взяли на останніх секундах  поєдинку та з рахунком 5:4 просто влетіли у фінал. Це неймовірно!  Було дуже багато вболівальників з Вінниці. Скажімо,  тільки із СО “Вінницькі ЕМ” десь до 20-ти чоловік приїхало. Така ейфорія у залі! За нас вболівали навіть житомиряни. Це вже сталося після невдачі їхньої команди “Атлет”, на яку робилася велика ставка, але у  півфіналі в серії  пенальті вона поступилася запоріжцям. Тобто, підтримка була неймовірна! У залі тільки й лунало: “Вінниця, Вінниця!” А ще вразило те, що у команді наших суперників по фіналу грала "жива легенда" футзалу  - срібний призер Чемпіонату Європи, шестикратний чемпіон України, володар Кубку України Раміс Мансуров. До того ж, на самому матчі були присутніми перші особи спортивної футбольної еліти - президент Федерації футзалу  України, президент  Аматорської Федерації  футзалу України, головний тренер збірної команди України з футзалу, чимало фото, телекамер з усіх спортивних каналів. Одним словом, все відбулось на вищому рівні. Та головне, що ми змогли стати кращими. Щодо команди, то грали  у такому складі: воротарі – Влад Степанюк, Артем Барібан, гравці – Костянтин Мазур,Олексій Пивовар, Юрій  Оніщук, Андрій Заводян, Вадим Чернега, Олег Щеглов, Влад Васалатій, Іван Дученко, - емоційно розповів капітан «Енергетика».

Також за його словами, відтепер  у команди є прекрасна можливість участі в іграх професійної  ліги з футзалу.

- Власне, наша команда фізично і морально до того вже готова. Питання лише у фінансуванні, оскільки професійна ліга - то вже інша планка, інші вимоги і можливості, - підсумував  Іван Дученко.

Тож вітаємо наших чемпіонів  і щиро бажаємо їм нових спортивних перемог!  

Поділитись: