Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наші спортсмени привезли кубки та грамоти ХІ літньої Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України_0

Наші спортсмени привезли кубки та грамоти ХІ літньої Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України

16 червня 2014

З 12 по 15 червня 2014 року на спортивній базі 7 СКА міста Біла Церква пройшли фінальні змагання ХІ літньої Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України ("Укрелектропрофспілки"). 

Змагання проводились з легкої атлетики, армспорту, гирьового спорту, тенісу настільного, шахів, футзалу і волейболу. 

У них взяли участь 9 спортивних колективів з енергопідприємств галузі. Зокрема, це команди енергетиків ДТЕК Ладижинської ТЕС, Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Миколаївської, Хмельницької, Черкаської областей та м.Києва. 

Путівку у фінал Спартакіади отримала і команда ПАТ «Вінницяобленерго», змагаючись у таких видах, як шахи, настільний теніс, гирьовий спорт, футзал, волейбол. В результаті наші волейболісти на чолі з капітаном Геннадієм Іщенком (начальник ІКЦ) обіграли команди Київської, Дніпропетровської областей, м.Києва, Ладижинської ТЕС та посіли перше місце. 

Також успішно виступили наші спортсмени в змаганнях із футзалу та гирьового спорту. Зокрема, футболісти на чолі з капітаном команди Іваном Дученком (інженер-інспектор енергоінспекції), посіли друге місце поступившись з рахунком 1:3 команді Запорізької області. У гирьовому спорті серед найкращих електромонтер Жмеринських ЕМ Віктор Рудаков. У ваговій категорії понад 90 кг він здобув друге місце. 

Високі результати продемонстрували наші спортсмени і у змаганнях з шахів та настільного тенісу. Відповідно, Юрій Хохлов (інженер І кат. СРЗА ВВЕМ) – шахи, 4 місце та Олександр Шульгань (інженер-програміст Погребищенських ЕМ) – настільний теніс, 4 місце. 

Голова ЦК "Укрелектропрофспілки" Сергій Шишов під час нагородження кубками і медалями учасників ХІ літньої Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України відзначив успішну підготовку спортсменів ПАТ "Вінницяобленерго". За його словами, гарні спортивні показники – це результат постійних тренувань, забезпеченості спортінвентарем, а також посиленої уваги дирекції та профспілки Товариства до фізичного розвитку своїх працівників.

Поділитись: