Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наших колег нагороджено за доброчинні справи _0

Наших колег нагороджено за доброчинні справи

06 вересня 2017

Вчора, у Всесвітній день благодійництва, наших колег з Вінницьких ЕМ, а саме директора цієї структурної одиниці Віталія Ковальчука,  заступника  директора з енергозбутової роботи Ігоря Стеценка та начальника інспекції енергозбуту РЕМ  Ігоря Откидача нагороджено відзнаками Української православної церкви Київського патріархату. Такої честі їх удостоєно  за доброчинні справи.

Вручити нагороди до приміщення Вінницьких ЕМ прибули  архієпископ Вінницький і Брацлавський Михаїл з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета та секретар єпархії, протоієрей Ігор Сіранчук. Віталія Ковальчука та Ігоря Стеценка вони нагородили Патріаршою грамотою і Патріаршим хрестом, а Ігоря Откидача - Патріаршою грамотою.

Щиро вітаємо наших колег! Бажаємо бути здоровими, успішними у своїй справі та не стомлюватися і надалі творити добро во благо людства!


Довідка: Всесвітній  день благодійності (5 вересня) започатковано у 2013 році. Дата була обрана не випадково, адже саме в цей день,  5 вересня 1997 року, померла Мати Тереза, яка свого часу була нагороджена Нобелівською премією миру «За боротьбу з бідністю та за допомогу людям».  Завдяки цій жінці було засновано та  досі діють  517 доброчинних  місій в понад 100  країнах світу. 

Поділитись: