Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Навчання, що на користь справі_0

Навчання, що на користь справі

25 жовтня 2017

Нещодавно працівники служби релейного захисту і автоматики (РЗА) нашого Товариства повернулися з Києва. Там взяли участь у  семінарі-практикумі з питань освоєння нових методик і технологій. Про це повідомив  заступник начальника служба РЗА Дмитро Печерога. 

- На даний час на підстанціях  ПАТ «Вінницяобленерго» широко впроваджується застосування новітніх захистів на мікропроцесорній базі. Оскільки розвиток пристроїв захисту не стоїть на місці, тому й працівникам служби релейного захисту і автоматики Товариства потрібно йти, так би мовити, у ногу з часом та постійно ознайомлюватися з новими технологіями. Тож завдяки підтримці директора технічного ПАТ «Вінницяобленерго» Віктора Степанця  і директора технічного компанії «РЗА Системз» Володимира Волянського,  було організовано проведення даного семінару. Участь у ньому взяли наші працівники Сергій Стеценко, Олександр Закерничний, Юлія Сашко і Євген Борачук. Вони під час семінару пройшли спеціалізоване навчання на базі компанії «РЗА Системз». Головною темою  навчань було освоєння методик вибору уставок та технологічного обслуговування  таких пристроїв,  як РС-83 (різних модифікацій), а також новітнього пристрою РС- 830 із захисту мереж 110 кВ. Після проведення атестацій та здачі екзаменів  колеги отримали сертифікати з питань функціонування та застосування сучасних мікропроцесорних пристроїв РС-83 та РС-830, - поділився інформацією Дмитро Печерога.

Також заступник начальника служба РЗА додав, що навчання з працівниками нашого Товариства  проводили провідні спеціалісти компанії «РЗА Системз», а саме Анатолій Жереб і Віталій Орел. Під час лекцій та семінарів вони детально розповіли про  методику вибору уставок, про основи застосування захистів, що використовуються в пристроях «РЗА Системз»,  акцентували увагу  на практичних моментах у роботі  з обслуговування новітнього обладнання. 

Поділитись: