Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 «Непрохані гості» у Чечельницих ЕМ _0

«Непрохані гості» у Чечельницих ЕМ

10 червня 2016

  «Непрохані гості»  у Чечельницих ЕМ 

   Виявляється засобом спілкування бджіл є, так звані, «танці». Повертаючись після розвідки у вулик, бджола виконує певні умовні рухи — «танцює». За цими рухами інші бджоли дізнаються про те, в якому напрямку і на якій приблизно відстані від вулика знаходиться медоносне місце.   Свідками саме таких бджолиних танців стали працівники і абоненти  Чечельницьких ЕМ. Рій бджіл, в пошуках місця для  нового житла зупинився  в гілках старої черешні на території електромереж.     Всі працівники Чечельницьких ЕМ люблять мед, і багато наших колег є пасічниками,  але найчастіше пригощає нас солодким продуктом бджільництва бригадир групи контролерів Тимчишен Володимир Дмитрович. В цей час наш колега знаходився в відпустці але почувши про непроханих гостей відразу приїхав і приборкав бджолиний рій. Тим самим убезпечив працівників та відвідувачів електромереж від укусів бджіл і разом з тим  здобув новий рій  для своєї пасіки. 

А ми чекаємо свіжого меду..

P.S.  Такою цікавою історією  з життя, яка  нещодавно трапилась у Чечельнику, поділився з нами Олег Нич, інженер-програміст з місцевих електромереж , коли завітав до прес-групи після участі у нараді в управлінні Товариства.

Поділитись: