Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Ніхто не забутий_0

Ніхто не забутий

07 травня 2015

В переддні  70-річчя  Великої Перемоги людства над нацизмом у Другій світовій війні керівники ПАТ “Вінницяобленерго”, а саме генеральний директор Андрій Поліщук та директор з персоналу Віталій Хребтій  відвідали  ветеранів  аби привітати їх з наближаючим святом. Зокрема, побували в домівках вінничан — учасників бойових дій тієї кривавої війни  Олександра Єгоровича Гусєва, Олексія Андрійовича Алєксенцева, Федора Івановича Трофімова. У роки воєнного лихоліття вони мужньо захищали та звільняли  свою Вітчизну від фашистської навали, а в мирний час — доклали чимало зусиль, старання  і праці  на благо розвитку енергетичної Вінниччини. Нині — на заслуженному відпочинку.

Під час спілкування з Андрієм Поліщуком та Віталієм Хребтієм кожен з цих шанованих людей пригадав свою бойову молодість, рідних, друзів, більшість з яких або не повернулися з фронтів Другої світової, або вже відійшли у вічність. Згадали і про своє трудове життя в управлінні.

Натомість, вітаючи ветеранів з Великим  днем  керівники  вручили їм грошову допомогу та  подарували  квіти, які завжди були, є і залишаться провісниками Весни Перемоги. 

Принагідно ветерани обговорили з гістьми свої проблемні питання, а також заручилися підтримкою та сприянням у їх вирішенні.

Загалом серед колишніх працівників ПАТ “Вінницяобленерго”  - учасників бойових дій та учасників Другої світової війни залишилося всього 8  ветеранів. Шестеро нині проживають  в обласному центрі, двоє — в інших містах України

- Всі без виключення  до 9 травня отримають наші  вітання та цінні подарунки.  Низький їм уклін та  побажання здоров'я і довголіття! - наголосив генеральний директор Товариства Андрій Поліщук.

Поділитись: