Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Новий посібник, як допомога в роботі_0

Новий посібник, як допомога в роботі

14 січня 2019

«Посібник відповідального за енергетичне господарство, пожежну безпеку та охорону праці» - така повна назва видання, яке нещодавно вийшло з друку. За словами автора посібника Віктора Пірняка, готувалася книжка з єдиною метою – підтримати державні (комунальні) підприємства, а також бізнесові структури в перехідний період по впровадженню остаточної контрольно-наглядової моделі держави за зразком найкращих практик країн ЄС. А саме - допомогти їм чітко розібратися в нормах і правилах діючих законодавчих документів.

- Працював над цим виданням не один рік. Переймався, насамперед, тим, наскільки буває складно суб’єктам господарювання розібратися у діючих нормативно - технічних питаннях, при цьому ще й чітко дотримуватися вимог чинних законодавчих актів, не порушити їх і не потрапити у немилість великої кількості контролюючих органів. Тож радий буду, якщо мої рекомендації, викладені у цій праці, комусь реально допоможуть в роботі. Ось прийшов подарувати книгу і вашим енергетикам, - розповів Віктор Пірняк під час зустрічі з генеральним директором ПАТ «Вінницяобленерго» Андрієм Поліщуком в управлінні Товариства.

Очільник енергетиків області щиро подякував автору за таку увагу.

- Кажуть здавна, що книга - це найкращий подарунок. Так і є. Даний посібник особливо, оскільки, як на мене, з’явився досить своєчасно. Можна сказати, це дуже необхідна методична абетка для наших спеціалістів. Дуже дякую, Вікторе Михайловичу, що згадали про енергетиків і за подарунок також. Маю намір придбати цей посібник для всіх 28-ми районних структурних одиниць нашого Товариства. Нехай вивчають. Знання ніколи не бувають зайвими, особливо, коли вони сприяють покращенню виробничого процесу. Приємно, що ви повсякчас переймаєтеся галузевими проблемами: і коли керували довгий час інспекцією Держенергонагляду у Вінницькій області, і нині. Дякую Вам, - сказав під час розмови з Віктором Пірняком Андрій Поліщук.

Додамо, «Посібник відповідального за енергетичне господарство, пожежну безпеку та охорону праці» - це не єдина друкована авторська праця Віктора Пірняка, що стосується роботи енергетичного господарства. У даному ж методичному посібнику наведено приклади характерних порушень, посилання на діючі нормативно – технічних акти, а також приклади оформлення документації, які знадобляться особам, відповідальним за електро-теплоенергетичне господарство, пожежну безпеку і охорону праці.

Поділитись: