Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 “Персональний кабінет” - в дії_0

“Персональний кабінет” - в дії

17 квітня 2015

Дізнатися суму до сплати за спожиту електроенергію, роздрукувати рахунок, миттєво сплатити кошти по ньому в  так званному режимі Online, одразу проконтролювати їх, переглянути попередні й поточні рахунки, внести показники — всі ці та інші функції відтепер доступні для споживачів в “Персональному кабінеті”. Цей  зручний, ефективний та  безкоштовний web-сервіс керування розрахунками за спожиту електроенергію можна знайти на головній сторінці сайту ПАТ “Вінницяобленерго”.  Послуга  доступна для всіх абонентів Товариства. Необхідно лише бажання та реєстрація, - зазначив  директор з інформаційних технологій ПАТ “Вінницяобленерго” Юрій Томашевський.

 - Більшість працівників нашої компанії вже користуються цією послугою, в тому числі і я. Тому скажу, що це досить  мобільно, зручно і ефективно, як для споживачів, так і для надавачів електричної енергії. Якщо раніше нашим абонентам доводилося певний час очікувати, коли до нього дійдуть розрахункові листи поштою чи через контролерів, потім знаходити час аби вибратися до місця проплати і так далі, то тепер все це можна зробити миттєво не виходячи з дому, з роботи тощо  та ще  з будь -якої точки світу. Крім того, даний сервіс дозволяє абоненту сплатити за спожиту електроенергію не тільки за себе, а й за інших споживачів, кого вважає за потрібне.  Тобто,  ми надали можливість нашим споживачам в рамках свого особистого рахунку мати абсолютно вільний доступ до цієї системи. Тут ми, звісно, не першопроходці.  Чимало енергетичних компаній України вже працюють  з  web-сервісом керування розрахунками за спожиту електроенергію. Добре, що він почав діяти  і в нас. Для користування ним варто лише мати  знання   комп'ютера, зайти на головну сторінку нашого сайту - www.voe.com.ua, та за посиланням Персональний кабінет (оплата онлайн)  зареєструватися. Послуга абсолютно безкоштовна. Розрахунок за спожиту електроенергію  відбувається платіжною карткою будь-якого банку. На дану процедуру  витрачається не більше 2 хвилин. Покищо даний сервіс доступний  лише для побутових споживачів. В подальшому  запропонуємо його  і  юридичним. Додам також, що послугу  “Персональний кабінет” ми будемо надалі вдосконалювати, адже життя  не стоїть  на місці і разом з нашими споживачами вносить постійно певні  корективи, - інформував  Юрій Томашевський.

Нагадаємо, сервіс “Персональний кабінет” доступний для жителів Вінниці та Вінницької області, які є споживачами електричної електроенергії ПАТ «Вінницяобленерго».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитись: