Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Понеділок- день легкий_0

Понеділок- день легкий

19 лютого 2018

Робочий тиждень для однієї з бригад електромонтерів Вінницьких електромереж розпочався зазвичай з отримання планового виробничого завдання по заміні лічильників закритого комплексного обліку. Прослухавши чіткий інструктаж від майстра Віктора Шевченка, розділилися на дві групи та вирушили до місць виконання своєї роботи. Одна з них - у складі електромонтерів Бориса Дверницького та Анатолія Сідлака послідувала на Малі Хутори, що у Вінниці.

- Згідно заявки одного зі споживачів електроенергії з вулиці Ганни Морозової маємо виконати спочатку демонтаж старого лічильника і встановити інший, у даному разі з двозонним обліком. За добу, як правило, встановлюємо до 6-7 лічильників, - розповів згодом Віктор Шевченко журналістам прес-групи, котрі спостерігали за робочим процесом та зафіксували його на фотокамеру. Також вкотре пересвідчилися, що майстри та електромонтери свою справу знають добре, тому роботу виконали професійно, швидко і якісно. Принаймні, споживач залишився задоволеним. Тож, понеділок – не такий вже й важкий день, як звикли думати. Вдалого всім легкого робочого тижня!

Поділитись: