Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про нові ставки плати за приєднання до електромереж_0

Про нові ставки плати за приєднання до електромереж

26 листопада 2019

Днями Національна комісія, що здійснює державне регулювання y сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), переглянула та затвердила нові ставки плати за стандартне приєднання на наступний 2020 рік (постанова № 2460), а також ставки плати за нестандартне приєднання потужності та ставки плати за лінійну частину приєднання на 2020 рік (постанова № 2461).

Про це повідомляється на сайті регулятора. Водночас зазначається, що прийняття такого рішення зумовлено виконанням вимог частини третьої статті 6 та статті 7 Закону України "Про ринок електричної енергії".


Також наголошується, що прийняття нових ставок плати за приєднання до електромереж сприятиме забезпеченню можливості визначення вартості послуги з приєднання на етапі планування створення бізнесу, забезпечить рівноправний доступ до електричних мереж та посилить позиції України в рейтингу сприятливості ділового середовища Світового Банку «Doing Business», що дозволить залучити додаткові інвестиції в економіку нашої держави.


Презентація стосовно основних параметрів та розрахунку ставок плати за приєднання за посиланням НКРЕКП: http://www.nerc.gov.ua/?news=9588

Поділитись: