Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Профспілка дбає про своїх енергетиків_0

Профспілка дбає про своїх енергетиків

28 липня 2014

Днями відбулось відкрите засідання профспілкового комітету ПАТ «Вінницяобленерго». За словами голови профкому ППО Олександра Вдовиченка, його учасники розглянули декілька злободенних питань.

- Зокрема обговорили стан охорони праці в структурних одиницях Товариства і прийшли до висновку, що головам цехових профспілкових організацій, спільно з інженерами з охорони праці варто посилити агітаційну та роз'яснювальну роботу з попередження нещасних випадків на виробництві.Також приділити особливу увагу перевірці робочих місць, дотриманню працівниками вимог нормативних документів з охорони праці та використанню в роботі індивідуальних засобів захисту, враховуючи, що усі вони є громадськими інспекторами праці.

Але більш детально під час засідання зупинилися на актуальному питанні правових та соціальних гарантій працівників, які у зв’язку з мобілізацією призвані на військову службу та нині несуть її в зоні антитерористичної операції (АТО) на Сході нашої країни. Таких у нас 11 осіб. Всі вони члени нашого багатотисячного колективу. Профспілковий комітет ПАТ “Вінницяобленерго” ніколи не був осторонь нагальних суспільних процесів, завжди відгукувався на прохання про допомогу, і особливо, коли цієї допомоги потребували земляки чи колеги, то і зараз ми не можна вчинити інакше. Тому за підсумками засідання, по цьому питанню було прийнято рішення надавати моральну та матеріальну підтримку сім’ям таких працівників. А саме кожній родині мобілізованого працівника буде виплачено по 1 000 грн. Крім того, демобілізованим із Збройних Сил нашим працівникам або тим, що прибувають у відпустку надаватимуть безкоштовні оздоровчі путівки для реабілітації та відпочинку разом з членами сімей. Також вирішили за рахунок профспілкових коштів здійснити стовідсоткову компенсацію батьківської плати за путівки до дитячих оздоровчих закладів дітям працівників - військовослужбовців.

Не обминули ми і теми оздоровлення решти працівників Товариства та членів їх сімей. Зійшлися на висновку - продовжити роботу по організації оздоровлення та відпочинку працівників та членів їх сімей, застосовуючи різноманітні форми: надання оздоровчих путівок на пільгових умовах на море, надання лікувальних путівок, отриманих через виконавчі дирекції ФСС з ТВП, організація «поїздок вихідного дня», організація відпочинку дітей в дитячих оздоровчих закладах, - розповів Олександр Вдовиченко.

Поділитись: