Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Профспілки розказали про свою роботу_0

Профспілки розказали про свою роботу

21 лютого 2017

Профспілковий комітет ППО  ПАТ «Вінницяобленерго» провів чергове засідання під головуванням очільника профспілкового комітету Олександра Вдовиченка.  В нараді взяли участь заступник голови ПК, голова цехкому управління Раїса Козаченко, головний бухгалтер ПК Анатолій Жуковський, голови цехових профспілкових комітетів структурних підрозділів Товариства.  Обговорили результати проведеної роботи та плани на наступні місяці 2017 року, затвердили Положення про цехову профспілкову організацію ППО ПАТ «Вінницяобленерго» НПЕУ та прийняли його для подальшої роботи. Особливо наголосили на дотриманні вимог ДФС України щодо проведення усіх фінансових операцій через банківські установи. 

Раїса Козаченко оголосила присутнім спільне рішення дирекції та профспілкового комітету про проведення ХІІ Спартакіади Товариства.  Зональні змагання пройдуть у Замостянських, Бершадських, Оратівських електромережах, а фінальні – у Хмільницьких ЕМ.  Розповіла також Раїса Козаченко про конкурс дитячого малюнку «Найкраще свято – мамине свято».  Він вже триває. Кращі роботи отримають призи. Крім того планується більш широко та якісно організувати літній відпочинок на власній базі «Енергетик» в с. Степашки, а дітей енергетиків - в оздоровчих таборах області.

Поділитись: