Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Репортаж на тему: «Прекрасне поруч»_0

Репортаж на тему: «Прекрасне поруч»

08 листопада 2018

Днями в адміністративному корпусі ПАТ «Вінницяобленерго» сталася, ніби, й непомітна на перший погляд подія, проте свідками її були усі працівники. А головне, що за результатом її спостерігатимуть ще дуже довго: і свої, і всі ті, хто надалі відвідуватиме управління нашого Товариства. Почалося все з моменту, коли в коридорах другого поверху несподівано з’явилися чоловіки в корпоративній робочій формі та почали активно працювати біля стін з дреллю і молотком. З’ясувалося, що це працівники адміністративно-господарського відділу на чолі з Віктором Голубенком. Коли звернулися до нього за поясненням, повідомив, що буде ще одна картинна галерея з представленням художніх робіт нашої колеги - інженера виробничо-технічної служби Лариси Чумакової.

- На третьому поверсі ж бачили? Там давно висять її роботи. Тепер ось за вказівкою генерального директора будуть і тут. Нехай люди дивляться, любуються її картинами, відпочивають біля них трохи душею, спостерігають за красивим і просто знають, що прекрасне - завжди поруч, - сказав зосереджений на робочому процесі господарників Віктор Голубенко. 
Згодом з’явилася і авторка полотен, проконтролювавши надійність кріплень для них. Через деякий час усі 10 картин, які планувалося розмістити, були на своїх місцях. Не забарилися і відвідувачі. Першим оглянув галерею керівник Товариства Андрій Поліщук.

- Молодець, Ларисо, все гарно, пишіть ще, у вас це чудово виходить, будемо сприяти такій творчості, - підбадьорив художницю Андрій Поліщук.

Не пропустили оглядин галереї також директор фінансовий Людмила Кисленко, директор комерційний Ганна Пістружак, заступник директора комерційного з постачання електроенергії Ірина Агеєва та інші працівники Товариства. Всім стало до вподоби те, що в робочому просторі енергетиків є невеличкі мистецькі острівця.

- Все подобається! Картини з пейзажами - такі яскраві, різні, доволі цікаві за тематикою. Мені,особисто, дуже сподобалась картина, де зображено ніжні квіти. Це ж все наша Лариса Чумакова малювала, так? Їй треба подякувати за те, що своїми картинами створює гарний настрій, дарує людям позитив. Саме через ось такий світ прекрасного і вічного десь беруться сили, хочеться працювати з більшею віддачею. Дякуємо також керівництву, що посприяло розміщенню даної галереї у приміщенні управління нашого Товариства, - поділилася своїми емоціями провідний інженер договірного відділу Тамара Андрушко.

Ось така несподівана подія серед робочого тижня. Як пересвідчилися, обійшлася вона без перерізання стрічок, промовистих речей, інших урочистостих моментів. Головне, що залишила по собі довгий, яскравий слід з додаванням нових шанувальників творчості самобутньої і талановитої нашої колеги – Лариси Чумакової.

Поділитись: