Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Роботи проведено, надійність електромереж покращиться _0

Роботи проведено, надійність електромереж покращиться

14 серпня 2019

Днями по вул. Магістратській, що у Вінниці, вздовж проїжджої частини дороги містяни могли спостерігати розриті траншеї, огороджувальні знаки, спецтехніку з автокраном та активно працюючих чоловіків у спецформі АТ «Вінницяобленерго». Зі всього видно, що виконувались ремонтні роботи. Згодом це підтвердив і головний інженер Вінницьких ЕМ Олександр Жарук. За його словами, відбулась часткова заміна кабельної лінії 10 кВ в об’ємі 130 метрів (фідер 7 до рп1). Вона заживлює центр міста Вінниці, а ремонт на цій ділянці проведено з метою покращення якості та надійності електропостачання.

- Ця кабельна лінія 10 кВ мала велику кількість з’єднувальних муфт і на даній ділянці часто пошкоджувалась. Тому проведено саме такі ремонтні роботи, що направлені на покращення надійності електропостачання в оселях споживачів даного району міста. Виконавцями роботи були працівники не лише бригад централізованого ремонту кабельних ліній Вінницьких ЕМ (ст. майсте р Сергій Шелемцев, майстер Євген Курієнко), а й з інших районних структурних одиниць Товариства. Це, зокрема, наші колеги з Барських ЕМ (Мурованокуриловецька дільниця) - інженер Євген Глушко, з Калинівських ЕМ (Липовецька дільниця) - майстри Василь Дячок та Сергій Колобов, Могилів-Подільських ЕМ (Чернівецька, Ямпільська дільниці) – інженер Сергій Іваніцький. Хочеться подякувати усім за працю і побажати надалі безаварійної роботи, - розповів більш детально Олександр Жарук.

Поділитись: