Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Семінар для економістів_0

Семінар для економістів

18 листопада 2015

18 листопада в управлінні ПАТ “Вінницяобленерго” відбувся  інформаційно-навчальний семінар для економістів структурних одиниць Товариства. Його організували та провели працівники відділу мотивації та оплати праці. Мета заходу - вдосконалення роботи спеціалістів даної ланки у зв'язку зі змінами, які очікуються з 1 січня 2016 року. Йдеться про перехід компанії на значно якісніший режим роботи - стимулююче регулювання. На цьому наголосив  директор з персоналу Товариства Віталій Хребтій, який відкрив семінар і одразу виступив перед присутніми з доповіддю.

- У зв'язку з такими змінами у нашої компанії з'явиться чимало преференцій, а з ними, ще більше вимог та нових обов'язків і  завдань. Їх потрібно буде виконувати на високому рівні,  якісно та професійно. Ми маємо бути готовими до того заздалегідь і економісти - особливо, аби бути добре обізнаними в усьому, що стосується вашої досить відповідальної роботи. Тому зібрали вас, аби спільно окреслити подальші дії,  проаналізувати те, що  вже зроблено і те, що потребує вдосконалення, - сказав Віталій Хребтій.

В рамках семінарського заняття  економісти Товариства ознайомилися з низкою нагальних питань, характерних для їхнього роду діяльності. Зокрема йшлося про можливі зміни у трудовому законодавстві України та вимоги управління держпраці під час проведення перевірок на підприємствах; про порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці та аналіз типових помилок при її проведенні; про використання в роботі “Національного класифікатора України” та довідників кваліфікаційних характеристик професій працівників; про організацію та ведення підсумкового обліку робочого часу чергового персоналу і зміни до Положень Колективного договору  тощо.

Висвітлили їх перед присутніми начальник ВМ та ОП Товариства Сергій Побігай, заступник начальника ВМ та ОП Оксана Сидорович, провідний економіст з праці ВМ та ОП Олена Романова. Також перед учасниками зібрання виступили і запрошені фахівці, а саме заступник начальника Управління держпраці у Вінницькі області з питань законодавства про працю Юрій Ковальчук та начальник відділу з питань експертизи умов праці цього ж відомства  Наталія Макаренко.

Поділитись: