Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Семінар для працівників кадрів Товариств_0

Семінар для працівників кадрів Товариств

03 грудня 2015

Актуальні питання кадрової роботи обговорювали 2 грудня на семінарі, який організував директор з персоналу ПАТ "Вінницяобленерго" Віталій Хребтій.  Проведенням семінару опікувались всі працівники відділу кадрів управління на чолі з начальником Раїсою Козаченко.

Сьогодні, з прийняттям нового законодавства, зросли вимоги до спеціалістів з кадрової роботи, які мають ретельно вивчати закони та нормативні документи, щоб не допустити порушення чинного законодавства.

Наразі обговорювались нові вимоги Правил організації кадрового діловодства, основні  новації Трудового кодексу України, зміни до Закону України "Про відпустки", робота структурних одиниць в частині організації навчання  персоналу в Учбовому центрі Товариства та інші важливі питання.

До участі в семінарі запросили начальника відділу обласного  ФСС з ТВП Ірину Палій, яка розповіла про новий порядок оплати тимчасової непрацездатності та особливості обчислення страхового стажу.

В роботі семінару взяли участь заступник директора з правової роботи Товариства Тетяна Мацедонська, начальник служби цивільного захисту, моброботи і пожежної безпеки – начальник штабу ЦО Володимир Букрєєв, працівники відділу кадрів Віктор Яковенко, Олена Самсонюк, Наталя Самборська, Сергій Козача, психолог Ольга Мородецька.

Поділитись: