Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Схвалено інвестиційну програму ПАТ "Вінницяобленерго" на 2018 рік_0

Схвалено інвестиційну програму ПАТ "Вінницяобленерго" на 2018 рік

26 червня 2018

Сьогодні, 26 червня, у Києві відбулось засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Одним із питань, які  розглядалися під час засідання,  було щодо прийняття постанов про схвалення інвестиційних програм на 2018 рік ліцензіатів з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом низки енергетичних компаній України, в тому числі  ПАТ «Вінницяобленерго».

Після розгорнутого представлення інвестпрограми ПАТ «Вінницяобленерго» в.о. генерального директора Товариства Людмилою Кисленко, а  також обговорення  документа присутніми, інвестиційну програму нашого підприємства на 2018 рік схвалено.

Голова НКРЕКП Оксана Кривенко подякувала колективу енергетиків Вінниччини за сумлінне ставлення до виконання інвестиційної програми минулого, 2017 року,  та побажала успіхів в реалізації поточних завдань.

Зі схваленою інвестиційною програмою ПАТ «Вінницяобленерго» на 2018 рік можна ознайомитися на сайті Товариства в розділі – Інвестиційна програма.

Поділитись: