Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Сьогодні у бухгалтерів професійне свято_0

Сьогодні у бухгалтерів професійне свято

16 липня 2018

16 липня - День бухгалтера. В Україні його відзначають щорічно та офіційно з 2004 року. Дата святкування вибрана на честь дня прийняття Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» (16 липня 1999 року). З цієї нагоди в ПАТ «Вінницяобленерго» відбулось невеличке урочисте зібрання, під час якого генеральний директор Товариства Андрій Поліщук  та директор фінансовий  Людмила Кисленко привітали  усіх причетних до цієї події працівників.

- Шановні бухгалтери! Від імені всього колективу нашого підприємства  і від себе особисто   дозвольте привітати вас з вашим професійним святом. Так склалося, що у нашому Товаристві працює  майже 160 бухгалтерів.  Це досить суттєво. Ми гідно шануємо  ваш професійний внесок у спільну справу. Саме ви забезпечуєте  чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів. Ви, можна сказати, фінансовий пульс нашого підприємства.  Без належної роботи всіх бухгалтерських служб  сьогодні просто неможливо уявити економічний  розвиток ПАТ «Вінницяобленерго» та фінансову стабільність кожного з його працівників. Тож щира подяка вам  за сумлінний, вкрай необхідний і такий  клопіткий  труд, за  вірність професійному обов’язку.  Бажаю  вам міцного здоровя, спокою,впевненості у власних силах, родинного щастя, миру, благополуччя! Нехай  трудові будні завжди приносять вам позитив і гарний настрій!, -  сказав у своєму зверненні до учасників зібрання Андрій Поліщук та подарував винуватцям торжества квіти.

Привітали колег з професійним святом і директор фінансовий  ПАТ «Вінницяобленерго»  Людмила Кисленко та головний бухгалтер Товариства Алла Зінюк.

- Дорогі колеги! Я теж приєднуюсь до вітань. Скажу, що ви,  як люди занадто відповідальні, неймовірно  точні  й скурпульозні  були і завжди будете  основою та  підґрунтям фінансового благополуччя нашого трудового колективу. Пишаюся вами! Знаю, наскільки ви  чіткі у своїй роботі, наскільки закохані у магію цифр. Але,  ще знаю, що ви  дуже творчі, з ніжними душами, поетичні і співучі. Ось таке поєднання. Так хочеться, щоб і надалі  у вашому житті все було стабільно, досконало, гармонійно. Зі святом! Здоров’я вам, добробуту і процвітання!, - сказала, зокрема,  директор фінансовий  Людмила Кисленко.

Наприкінці урочистого зібрання усі його учасники погодилися на кілька світлин, аби вони лишилися  на довгу згадку.

Поділитись: