Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Спартакіада у Шаргороді визначила нових фіналістів_0

Спартакіада у Шаргороді визначила нових фіналістів

13 травня 2016

12 травня спортсмени Товариства провели у Шаргороді. Саме тут відбувся другий етап 11-ї Спартакіади енергетиків. Під час урочистого відкриття директор з персоналу ПАТ "Вінницяобленерго" Віталій Хребтій привітав усіх її учасників, котрі  згуртувалися у 10 команд. Це представники Барських ЕМ, Жмеринських ЕМ, Могилів-Подільських ЕМ, Мурованокуриловецьких ЕМ, Томашпільських ЕМ, Тульчинських ЕМ, Хмільницьких ЕМ, Чернівецьких ЕМ, Шаргородських ЕМ та Ямпільських ЕМ. Разом з присутніми на заході  гостями, зокрема  першим заступником голови Шаргородської районної держадміністрації Валерієм Роздобою  та головою Шаргородської районної ради Михайлом Поповим  Віталій Хребтій відзначив серйозну підготовку енергетиків до зонального турніру, гарний вишкіл команд-учасниць і побажав всім спортивних перемог.

Загалом змагання, що проходили із міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок, перетягування канату та гирьового спорту, виявилися доволі організованими і захоплюючими. Вони додали чимало енергії та принесли радість, як учасникам, так і вболівальникам. Наприкінці визначили і переможців. Ними стала команда Могилів-Подільських електромереж. Друге місце у спортсменів Хмільницьких ЕМ. Третє посіла команда Барських енергетиків. Тож відтепер час готуватися  до фіналу.

Поділитись: