Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Співпраця, що на користь справі_0

Співпраця, що на користь справі

21 вересня 2016

Енергетики СО “Тиврівські ЕМ”  активно співпрацюють з місцевою владою і громадою. За словами директора структурної одиниці Миколи Лисого, таке партнерство  лише на користь загальній справі.

-  Йдеться про співпрацю з місцевою  владою та громадою  селища міського типу Тиврів та міста  Гнівань. Скажімо, повне порозуміння маємо з селищним головою Тиврова Сергієм Кицишиним та міським головою Гнівані Володимиром Кулєшовим. Я та  мої колеги, тиврівські енергетики, зажди знаходимо у них розуміння та  підтримку. Будь-які питання, чи виробничі, чи соціальні  можемо без проблем з ними узгодити та вирішити. Наприклад, не так давно виникла необхідність встановлення  смарт-лічильників електроенергії  при забудові одного будинку в Гнівані. До речі, це дуже вигідні системи, які  можуть передавати сигнал з інформацією про споживання електроенергії на базову станцію без участі співробітників РЕМ та споживачів. Тож без узгодження цього  питання із гніванчанами, а це 200 побутових споживачів, а також з міським головою Володимироим Кулєшовим  не обійшлося. Або ось ще один приклад взаємовиручки та співпраці, коли у травні в Тиврові проводилась Спартакіада ПАТ “Вінницяобленерго”. І тут не обійшлося без підтримки наших партнерів, зокрема громади Тиврова та її голови  Сергія Кицишина.  Вийшло все дуже гарно і достойно. Енергетики досі згадують ту подію із вдячністю, - розповів Микола Лисий під час  чергової зустрічі із керівниками вище згаданих місцевих громад. Вона відбулась у кабінеті Гніванського міського голови Володимира Кулєшова. Присутній на ній Сергій  Кицишин першим поспішив доповнити розповідь  Миколи Лисого.

- В історії Тиврова Спартакіада енергетиків  взагалі була  доволі серйозним спортивним заходом.  Пригадується,  приїхало майже 400 спортсменів. Для нашого невеличкого селища  це занадто велика кількість гостей. Тому  тиврівчани дуже переживали з цього приводу, хотілося все організувати і провести чемно.  Добре, що все вдалося. Жителі громади спільно з  місцевими енергетиками постаралися, все чітко організували і, вважаю,  домоглися гарного результату. Взагалі зауважу, що дуже зручно мати на території громади таких партнерів, як працівники Тиврівських електромереж. З ними  у нас панують завжди ділові стосунки і порозуміння. Завдяки енергетикам у громади  є можливість завжди оперативно вирішувати питання благоустрою,  водопостачання,  безпечного освітлення вулиць, будинків, приміщень соціальної сфери тощо.  Від такого сусідства  нашим жителям тільки користь,  зручність та комфорт, - сказав селищний голова Тиврова.

Цього разу у ході розмови  Микола Лисий, Володимир Кулєшов  та Сергій Кицишин обговорили низку нових планів та задумів. Зокрема директор Тиврівських ЕМ сповістив місцевих керівників про рішення Спостережної ради НКРЕКП, комісії та дирекції щодо впровадження у Гнівані пілотного проекту, а саме переведення існуючих повітряних ліній на більш сучасні європейського зразка у 20 кВ. При вдалій реалізації пілотного проекту така практика планується до розповсюдження у всіх територіальних громадах Вінниччини.

Поділитись: