Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Степашки вилікують від втоми_0

Степашки вилікують від втоми

20 липня 2018

У розпалі час літніх відпусток. Енергетики проводять їх по-різному: хтось ніжиться на морських курортах, когось привабили гірські краєвиди, інші віддали перевагу «фазендам», де є можливість вітамінізувати свій організм власноруч вирощеними овочами та фруктами, а хтось подався до лісу, аби набратися позитиву від рідної природи. Скажімо до Степашок Гайсинського району. Вже більше 200 працівників нашого Товариства разом зі своїми родинами відпочили саме тут, на базі «Енергетик», і про це аніскілечки не шкодують. За словами голови профспілкового комітету ПАТ «Вінницяобленерго» Олександра Вдовиченка навіть путівки замовляють заздалегідь, майже за місяць.

- Щороку у літній сезон Степашки користуються популярністю. Для комфортного відпочинку тут створено належні умови. Цього року, наприклад, корпуси облаштовано новими меблями, придбано і нові набори постільних приналежностей. Покращено також санітарні умови. Зокрема відбулась заміна сантехніки та облаштовано літні душові кабінки з електробойлером. Тобто, вже є і гаряча вода. Функціонує тут і кухня з холодильником, електроплитами, мангалами. База повністю забезпечена енерго та водопостачанням. Вода подається з артезіанської свердловини. Для тих, хто приїжджає сюди на власному транспорті не треба бідкатися, де його припаркувати, оскільки прямо на території бази відпочинку є спеціально облаштовані безоплатні площадки. Ну, і найголовніше, тут чудова природа: сосновий ліс, де повно грибів,особливо, білих, лікарських рослин, ягід. Поруч річка Південний Буг з піщаним берегом та місточками, аби зручніше було дістатися до води. А яка тут рибалка! Той, хто хоч раз був у Степашках – ніколи про це не пошкодував! Це я точно знаю. Торік, наприклад, тут відпочили 600 наших працівників разом із своїми родинами, - розповів Олександр Вдовиченко.

Додамо, що відпочити у Степашках можливо протягом усього року. Та особливо вабить до себе відпочивальників база «Енергетик», звісно, у сезон літніх відпусток і канікул. Оздоровча програма з пішими прогулянками лісом, з водними та сонячними процедурами, з кулінарними смаколиками від подільської розкішної матінки-природи, можливість побути з нею віч-на-віч у спокої, подалі від мирської метушні творять істинні дива. Тож, якщо бажаєте вилікуватись від втоми, яку придбали впродовж робочих буднів – довго не розмірковуйте і вирушайте до Степашок, де вам обов’язково пощастить!

Поділитись: