Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У роботі допомагають знання, досвід і... квіти_0

У роботі допомагають знання, досвід і... квіти

12 серпня 2016

(Фоторепортаж на вільну тему напередодні вихідного дня)

В останній день робочого тижня, хоч він і розпочався з негоди, енергетики Вінниччини як завжди чітко, згідно планів і графіків виконують свої виробничі завдання. Допомагають у тому організованість, злагодженість і, звичайно, колективний дух, - наголошує генеральний директор Товариства Андрій Поліщук.

- В ПАТ “Вінницяобленерго” інакше і бути не може, адже енергетики, а це майже 5 тисяч працівників, обслуговують понад 770 тисяч споживачiв електричної енергiї. Це досить складний процес і занадто велика відповідальність, адже цілодобово необхідно забезпечувати безперебійну роботу усіх ланок енергетики  Вінниччини. Тому вимоги до наших спеціалістів дуже високі. Ефективність у роботі і високопродуктивний результат - передусім. Дбаємо, аби наші працівники постійно оновлювали свої знання, що, власне, і відбувається в компанії шляхом проведення різноманітних курсів, семінарських навчань, лекцій тощо. Маємо для того обладнаний Учбовий центр, розуміння спеціалізованих фахівців, які проводять навчання. Великий плюс у професії енергетика відіграє ще досвід. Ну, і варто зазначити, що робота усіх без виключення працівників Товариства вимагає витримки і гарної фізичної форми. З тим у колективі теж все гаразд. Наші щорічні Спартакіади і наша футзальна команда “Енергетик” прославилися вже далеко за межами області, - поділився міркуваннями Андрій Поліщук під час спілкування з прес-групою.

Про професіоналізм, ентузіазм і злагодженість, які притаманні енергетикам говорить й начальник відділу кадрів Товариства Раїса Козаченко. На її думку, досягається все це за рахунок виваженого підходу щодо організації праці, а також здорового психологічного клімату в колективі.

- Я, особисто, завжди іду на роботу з гарним настроєм, яка б там погода за вікном не була, бо знаю, мої колеги зустрінуть мене з посмішкою. Якщо ж виникають проблемні моменти у виробничому процесі, то допоможуть їх вирішити. Коли ж трапляються будь-які особисті життєві труднощі — також підтримають. Наш колектив взагалі - єдина дружна родина. Керівництво дбає про своїх працівників, створюючи комфортні умови праці і відпочинку. Ну, а ми, переважно жіноча частина Товариства, додаємо до загальної картину своїх чарівних фарб - прикрашаємо все довкола квітами. Вони у нас скрізь: і в управлінні, і у кожній структурній одиниці, в кабінетах та на клумбах. Ці прекрасні творіння матінки-природи надихають на більш плідну працю, створюють неабиякий настрій, що тільки допомагає у роботі та спілкуванні з колегами, - повідала Раїса Козаченко та продемонструвала улюблені орхідеї. Очевидно, що у її кабінеті зозулинці, адже ще так називають орхідеї європейські у народі, “прописалися” надовго.

Як не дивно, чи не у кожному іншому кабінеті управління також можна побачити цих популярних “красунь”. Полюбляють їх також у централізованій бухгалтерії. Скажімо у провідного бухгалтера-керівника групи Тетяни Семенцової буйно і рясно квітує біла орхідея.

- Мені її подарували у День народження. І судячи з того, як вона цвіте — зробила висновок, що у нашому колективі їй сподобалося. Квіти ж взагалі дуже чутливі, у поганій атмосфері з негативною енергетикою вони б так не цвіли. А так, самі бачите. Милують наші очі, радують серце... Від того хочеться краще працювати і жити, - розповіла Тетяна Семенцова.

Небайдужими до чарівної, дивонадихаючої на працю квітки, виявляється, є і чоловіки-енергетики. Зокрема, побачили ми її і у підрозділі комерційної діяльності Товариства. Заступник начальника відділу Віталій Стискал разом із колегами в перерві між справами навіть продемонстрували свою, як жартують, білооку “колежанку”.

Одним словом, орхідеї, чи будь - які інші квіти, які полюбилися нашим енергетикам - це дуже гарний знак. Передусім знак того, що у колективі ПАТ “Вінницяобленерго” і справді панує натхненна праця, від результату якої запалюється світло не лише в оселях вінничан, а й у душах також.

І на завершення теми - невеличка довідка. У світі, стверджують флористи, нараховується понад 100 тисяч сортів і видів орхідей. Ця квітка є символом витонченості і мудрості. Вона символізує любов, красу, гармонію, затишок. Згідно з фен-шуй, орхідеї живлять творче натхнення, змушують людину діяти і творити на одному диханні, в одному пориві, віддаючи всі свої думки творчій та плідній роботі.

Поділитись: