Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У Товаристві ще одне нововведення_0

У Товаристві ще одне нововведення

28 січня 2016

Працівники  та відвідувачі ПАТ “Вінницяобленерго” вже запримітили у холі Товариства яскравий екран, на якому час від часу відбувається зміна картинки та інформації. Передусім,  корисної інформації, яка стосується робочих питань. Раніше це була звичайнісінька стіна з віддрукованими паперовими оголошеннями. Відтепер - це сучасна інформаційно-електронна  панель, - повідомив директор з інформаційних технологій Товариства Юрій Томашевський.

- Це дуже зручний інформаційний інструмент. Його поява на нашому підприємстві - це вимога часу, яку диктує стрімкий розвиток електронних технологій та носіїв інформації. Сучасні керівники це добре розуміють і не відстають від тренду. Тому у Товаристві до низки вже діючих електронних панелей,  так званих "Dashboard",  що відображають основну оперативну інформацію у реальному часі, додалася ще одна під назвою «Hall Panel». Її встановлено у холі управління Товариства. Відтепер  щодня  співробітники, споживачі та гості перебувають в  курсі усіх новин та головних подій компанії, оскільки на панелі одночасно розміщуються і відеоматеріали, і короткі новини у вигляді інформаційної стрічки тощо. Окремим  блоком йдуть  текстові оголошення з фотоматеріалами, а також вітання з Днем народження наших співробітників. Інформація щодо іменинників, зокрема,  розміщуються автоматично з довідникової бази даних. А от щодо оформлення, то воно  у корпоративному стилі, в якому розроблено і сайт ПАТ “Вінницяобленерго”. Отже, Товариство  рухається у "ногу" з часом та буде і надалі розвивати інформаційні технології, впроваджувати нові проекти, - розповів директор з ІТ.

Поділитись: