Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Увага! Повідомлення для споживачів електроенергії_0

Увага! Повідомлення для споживачів електроенергії

16 листопада 2018

Постановою Національної комісії що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 13.11.2018р. № 1414  ПАТ «Вінницяобленерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії.

Дія зазначеної ліцензії обмежена:

  • територією Вінницької області;
  • та системами розподілу на території Сквирського р-ну Київської області; Уманського р-ну Черкаської області; Бердичівського р-ну  Житомирської області, що перебуває у власності ПАТ «Вінницяобленерго» та електричних мереж власників, які приєднанні до мереж ліцензіата.

 

Ліцензія на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії починає діяти з 01.01.2019 року. Тому з 01.01.2019 року припиняється дія попередніх ліцензій ПАТ «Вінницяобленерго» з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

Таким чином, до 01.01.2019 ПАТ «Вінницяобленерго» має намір та правові підстави виконувати свої зобов’язання за договорами про постачання та користування електричною енергією.

Для забезпечення безперервного електропостачання споживачам необхідно укладення Договору про надання послуг з розподілу електричної енергії в термін до 01.01.2019 року. Даний Договір є публічним та буде розміщеним на сайті ПАТ «Вінницяобленерго».

Шановні  споживачі! Зверніть увагу на те, що до 01.12.2018 Ви отримаєте Заяву-приєднання до Договору споживача про надання послуг з розподілу.

Договір вважається укладеним з дати підписання споживачем заяви-приєднання до договору, яка повертається споживачем на адресу ПАТ «Вінницяобленерго» або сплати за рахунком листопада або грудня 2018 року або з 01.01.2019 року, якщо споживач до цього моменту не звернеться до компанії  із запереченнями щодо укладення договору в цілому, або щодо окремих умов договору та буде споживати  електричну енергію.

Поділитись: