Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Увага! Штормове попередження!_0

Увага! Штормове попередження!

11 грудня 2018

За повідомленням Вінницького обласного центру з гідрометеорології на території області очікується погіршення погодних умов. В найближчу добу на область суне циклон з півдня і синоптики попереджують про сильний туман, ожеледицю, опади з налипанням мокрого снігу та  хуртовину. На 12-13 грудня вже оголошено штормове попередження. В ці дні водіїв просять без потреби не виїжджати. Проте енергетикам, звісно, додасться роботи. Але їм до цього не звикати. Аварійні служби ПАТ «Вінницяобленерго» готові до праці  в таких умовах.

Також просимо усіх вінничан бути особливо уважними в ці дні! В разі виявлення обривів електричних проводів чи інших пошкоджень в електричних мережах - негайно попередьте оточуючих про небезпеку та терміново повідомте у диспетчерську службу району електричних мереж. Своєчасне повідомлення про пошкодження електромереж значно прискорить відновлення електропостачання та допоможе запобігти випадкам електротравматизму.
Будьте уважні та обережні!

Поділитись: