Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вдосконалення майстерності - справа не зайва_0

Вдосконалення майстерності - справа не зайва

12 травня 2016

Щороку з метою визначення рівня професійної підготовки, підвищення кваліфікації персоналу, пошуку резервів виробництва, профілактики виробничого травматизму, пропаганди та обміну передовим досвідом  у Товаристві проводяться змагання майстрів і бригад електромонтерів з експлуатації розподільних електромереж.

- Вдосконалення професійної майстерності ніколи не буде зайвою справою. Тому щороку і проводимо  змагання майстрів та бригад електромонтерів. Їм щодня доводиться мати справу із складним електротехнічним обладнанням. Тож вони охоче підтримують таку форму роботи. Цьогорічні змагання -  це новий виток навчань, це своєрідний конкурс, який визначить найкращих. Важливим показником його є істинний професіоналізм. Проходить  конкурс, як правило,  у три етапи. Перший - це змагання безпосередньо у кожній структурній одиниці Товариства, другий - це зональні змагання, третій - фінал. Перші змагання зонального рівня вже відбулися у Гайсині на навчально-тренувальному полігоні місцевих електромереж. Участь у них взяли 6 команд, а саме майстри та електромонтери Іллінецьких, Немирівських, Оратівських, Теплицьких, Тростянецьких та Гайсинських ЕМ. Майстри та електромонтери продемонстрували свої навики на таких етапах, як ремонт пошкодженого проводу ПЛ-0,4 кВ в місці перетину з ПЛ-10 кВ; заміна ізолятора на опорі ПЛ-10 кВ; заміна ізолятора натяжної гірлянди на опорі ПЛ-10 кВ; зняття постраждалого з опори та надання першої долікарняної допомоги;  гасіння пожежі на КТП тощо. Вже маємо і  перші результати. Переможцем  оголосили ту бригаду, яка набрала найбільшу кількість балів. Це команда Тростянецьких ЕМ. Друге місце посіли майстри та електромонтери Гайсинських ЕМ, на третьому - команда Іллінецьких ЕМ,  - інформував заступник директора технічного з низьковольтних мереж Антон Перевертайло.

Додамо, 12 травня зональні змагання пройшли також на  базі Погребищенських ЕМ. За їх результатами перше місце у господарів, друге - у Козятинських ЕМ, третє - у Калинівських ЕМ.  Наступного тижня зональні змагання відбудуться ще у Крижополі - 17 травня та Літині - 19 травня. Фінал заплановано на 31 травня - 2 червня на навчально-тренувальному полігоні Бершадських ЕМ.  У ньому братимуть участь 6 бригад, а саме 5 бригад, які займуть перші місця у зональних змаганнях і одна краща бригада Бершадських електромереж.

Поділитись: