Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулась нарада з питань приєднання об’єктів замовників до електромереж_0

Відбулась нарада з питань приєднання об’єктів замовників до електромереж

03 квітня 2018

На базі управління ПАТ «Вінницяобленерго» відбулась виробнича нарада з питань приєднання об’єктів замовників до електричних мереж за участю підрядних організацій, які залучаються Товариством для виконання будівельно-монтажних робіт з монтажу зовнішніх мереж електропостачання об’єктів замовників. У ході наради, яку провели директор технічний Віктор Степанець, заступник директора технічного Олег Казьмірук та начальник відділу перспективного розвитку Сергій Грогуль,   підведено підсумки роботи з приєднання за  2017 рік. Зокрема зазначено про виконання 2537 стандартних приєднань замовників до електричних мереж загальною потужністю 17384 кВт.  

Учасники зібрання конкретно обговорили характерні проблемні питання, які виникали в процесі надання послуг з приєднань об’єктів замовників, опрацювали можливі варіанти і конкретні шляхи усунення існуючих недоліків, розглянули запропоновані керівництвом Товариства заходи, що сприятимуть підвищенню якості надання послуг з приєднання. При цьому Віктор Степанець наголосив присутнім представникам структурних одиниць Товариства про вимоги внутрішніх розпорядчих документів і про законодавчі зміни, які відбулись у 2018 р. шляхом затвердження  НКРЕКП Кодексів системи розподілу та комерційного обліку електричної енергії, Правил роздрібного ринку електричної енергії та інше.

Поділитись: